Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Finlandia şi Saint Tropez

Posted by on 27 February 2012 in De zi cu zi | 1 comment

Finlandia şi Saint Tropez

Ştii genul ăla de seară care începe prost şi nu ai foarte mari aşteptări din moment ce ţi s-a făcut somn până ai găsit un taxi şi te-ai udat la picioare că ai mers prin bălţi până la club şi parcă nici energie n-ai foarte multă şi nu ştii la ce să te aştepţi de la nimic şi unele dintre prietenele tale au anunţat că nu mai vin şi… Ştii genul, da?

Ţine-te bine, o să te distrezi de-o să fie toate camerele de filmat pe tine! Şi băutura o să fie grozavă (mai ales dacă ai parte de tratament VIP la Fratelli din partea Finlandia şi guşti în premieră Finlandia Black Currant pe care o asociezi cu un jeleu şi uiţi că e şi cu alcool) şi muzica o să fie faaaantastic de bună şi fiecare piesă o să te facă să urli şi să-ţi arunci mâinile-n sus şi să exclami Ăsta e DJul meu preferaaaat! (şi tu ştii bine că nu ai un DJ preferat, că tu nu prea eşti cu DJala, dar cum să nu-ţi placă Guns`n`Roses mixat cu hip hop şi Black Betty şi hituri noi şi hituri vechi şi parcă toate potrivite exact pe starea ta). Şi prietenele tale or să apară şi o să râzi mult şi-o să fie roboţi coloraţi (nu de la alcool!) ce duc entertainmentul de club la un alt nivel şi ai să dansezi până când tocurile or să-ţi intre în călcâie aşa de tare că n-o să mai vrei să te duci acasă că nu ştii dacă ai să poţi merge până la taxi.

Şi-ai să te mândreşti că pagina aia de Facebook ce rulează pe ecranul imens din club îi făcută de prietena ta şi-o vezi emoţionată şi zâmbeşti când ştii cu ce a comparat procesul.

Ai să ajungi la 5 dimineaţa acasă şi ai mai fi stat la Finlandia Explore Midnight dacă ţi-ai fi luat o pereche de tenişi la pachet, pentru că e plănuit cu grijă şi DJ Sylvain Armand a ştiut să te activeze muzical.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. rocsanaB

    da ci ne-am mai distrat :))

Trackbacks/Pingbacks

  1. Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] ca petrecerea a tinut pana dimineata. :) Deocamdata am gasit doar un articol despre eveniment, la Anne-Marie Chelariu, dar…
  2. Amintiri fără timbru » Blog Archive » Explore midnight - [...] vine de la un om mai hotărât, care-ți interzice să te apropii de pijamale, promițând să îmblânzească la telefon…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie