Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Flirtul ca exerciţiu

Posted by on 3 October 2012 in De zi cu zi | 2 comments

Flirtul ca exerciţiu

Mă, cum ţie îţi place să joci fotbal, unor femei le place flirtul. “Curvelor!”, o să te baţi tu cu pumnul în piept. Atâta poţi, atâta zici.

Acu` serios, nu văd de ce-ar trebui ca femeile care flirtează ocazional să fie bătute cu pietre în piaţa publică. Sigur, nu o facem când suntem într-o relaţie (deşi nu pot vorbi şi-n numele “suratelor”), dar e un obicei des întâlnit, mai ales printre femeile cu ceva în cap. E cel mai mişto exerciţiu social pe care-l poţi face. Şi-i sănătos. Îţi ascuţi tu dinţii pentru ceva.

Femeile frumoase o fac din plictiseală. Femeile şi mai frumoase o fac fără să gândească. Chiar şi fără intenţie, probabil.

Ce e diferit e că gagicile astea nu o fac pentru sex, ci pentru “antrenament”. Să-ţi dai seama cât de sofisticat e omul din faţa ta, dacă reuşeşti să îl faci să râdă, să se destindă în preajma ta, dacă e o pereche intelectuală interesantă.

Şi nici măcar nu ne place întotdeauna de tipul cu care flirtăm. Dar, în loc să stăm acasă şi să citim cărţi de How To, nu mai bine ieşim “pe teren”? C-o să vină tipul ăla pe care chiar vrei să-l cucereşti şi-ai să stai ca muta, că, vezi Doamne, societatea nu ţi-a dat voie să dai din gene cu câte-un neinteresant.

Şi ştii cum îţi dai seama că e un exerciţiu? Imaginează-ţi că ieşi dintr-o relaţie de ceva ani, nu prea poţi să “intri iar pe piaţă” în secunda doi, că-ţi ieşi din ritm. Dacă şase ani nu te-a mai interesat nimeni altcineva, o să fii sălbatic de tot când vrei să abordezi pe cineva. E doar o chestiune de “practice makes perfect”.

Când nu sunt implicate sentimental cu vreun domn, doamnele flirtează şi din curiozitate. Ca să nu ajungem să aplicăm o reţetă care merge la câteva “exemplare”, dar, repet, trebuie să fii pregătit pentru când apare tipul ăla care o să-ţi prindă urechile şi-o să te lecuiască de flirt.

Şi ştii ce-i şi mai frumos? Că pe tipul ăla nici nu trebuie să-l vrăjeşti. Întâlnirea cu TIPUL ĂLA se întâmplă natural. Fără tricuri, fără gene, fără cuvinte alungite.

Uai, cât de Cosmo e articolul ăsta.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Jacqueline

    Zic eu ca prejudecatile legate de flirt se trag din faptul ca unele mademoiselles flirtau si cu domnii altor mademoiselles. :) Si de aici napasta!

    Si da, e un exercitiu, dar nu doar femeile frumoase (si respectiv cele foarte frumoase flirteaza). Am vazut domnisoare lipsite de orice farmec fizic, dar care compensau cu o charisma de nota zece, incat nu-ti puteai dezlipi ochii de la ele.

    Practice makes perfect indeed, mi-as dori sa se perfectioneze si cele care se arunca practic peste tipii din jurul lor, rad asa de tare incat sa se zguduie cafeneaua si executa unghiuri de 90 grade cu decolteele incat nu-i chip sa nu le observetoate incaperea. :)

    Hai ca nu e Cosmo. Bine, e. Dar doar un pic. :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie