Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Folosesc tumblr pentru bârfe

Posted by on 2 March 2015 in De zi cu zi | 0 comments

Folosesc tumblr pentru bârfe

Nu mă interesează bârfele de la noi, dar stau ca baba la vizorul ușii atunci când e vorba de câteva personaje din afară: sunt la curent cu viața lui Kim Kardashian și a soțului Kanye West, cu scandalul Khloe+Kylie vs Amber Rose, știu care-i faza cu Tyga, cu cine mai e Chris Brown, ce tâmpenii mai face Whiz Khalifa, despre cine e ultima piesă a lui Big Sean și ce relație are cu Ariana Grande, de ce s-a supărat Iggy Azalea și ce a mai comentat Beyonce.

Nu citesc bloguri pe tema asta, ci scormonesc pe tumblr pentru detalii. Nu vreau să citesc opiniile tmz, mtv, perez hilton sau a altor specialiști în bârfe a căror nume conțin z. Mă uit la poze, gif-uri, texte random și decid eu care-i faza, OK? Nu vreau să-mi servești opinii părtinitoare. Cineva a înșelat? Cutărescu n-o mai iubește? Mă uit eu pe tumblr și I`ll be the judge of that!

Zilele trecute, de exemplu, scrollam ca să pun cap la cap bucățile de puzzle din relația lui Big Sean cu fosta lui logodnică, Naya, și scoteam câte-un oooh, damn! când dădeam de gif-uri din astea:

Ia mâna de pe mine.

Ia mâna de pe mine.

E mult mai distractiv să faci pe detectivul decât să-ți zică vreo publicație: s-au despărțit. Uite sms-ul care a pus capăt relației lor!

(scrie Amber Rose pe tumblr, pierde 20 de minute printre tweet-uri, gif-uri, poze, păreri. revine pe blog)

Așa, cum ziceam. tumblr. bârfe. love it.

tumblr generation

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie