Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Frățiwear

Posted by on 24 February 2014 in De zi cu zi | 4 comments

Frățiwear

O pereche de bretele: trei milioane.

O pereche de pantaloni cu fermoar în față: cinci milioane cinci sute cincizeci.

Tricou “O ard TRIST”: trei milioane nouă sute cincizeci.

Linia vestimentară semnată Velea. Alex Velea. Cu Dana Budeanu (și cică și Smiley). Mare scandal în presă, că-s copiate piesele astea kitschoase scoase la vânzare pe sume exorbitante. Ei, copiate?! Du-te, bă!

velea

Dacă ai un salariu de învățătoare în România și puștiul tău e geană pă MTV, ai cam încurcat-o! O ținută Frățiwear te-ajunge peste zece milioane. Știu c-o să încerci să-l convingi că alea îs doar bretele, adică un elastic care-ți ține pantalonii pe tine, și că nu merită să dai atâta bănet pe ele, nici dacă le-o purtat Jay Z și că îi dăm pantalonii ăia negri simpli mătușii de la parter, care e croitoreasă, le trage draga de ea un fermoar la cocoșel și BAM!, ești cum trebuie. Moca. Nu cu mâncarea pe-o lună. Cât despre tricou, luăm baticuțul ăla de mătase cu care merge Bica la înmormântările mai fancy și-i brodăm acolo trei litere, o să leșine de ciudă Kanye West, puicușorule!

Berebe, mă duc să păcălesc niște proști, îmi trag clothing line: KE-LA-RU.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Andreea

  Adevarul e ca bretele negre nu gasesti la tot pasul si nici nu costa in mod normal 50 de lei (sau 3 lei daca le iei din second). Dar na, mai rar designeri din astia.

 2. Iulia

  Plus ca pantalonii aia sunt odiosi , motiv de divort :)) *stiu, tdddm Captain Obvious, dar sunt atat de oribili incat mai trebuia punctat aspectul asta cumva. ORIBILI!

 3. mira

  F tare! Bravo!!!!
  Mai sunt si oameni normali in tara asta:)

  felicitari pentru blog:)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie