Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Globuri de Aur, rochii de nașă

Posted by on 12 January 2015 in De zi cu zi | 2 comments

Globuri de Aur, rochii de nașă

Chaules și Happy Monday la tătă lumea!

Anul ăsta n-am rezistat să mă uit live la Globurile de Aur, dar asta nu mă împiedică să nu-mi dau cu părerea despre ținutele doamnelor care au defilat pe covorul roșu, nu? Mai ales că și în 2014 am făcut asta. Repet, dacă movulia aia de Kelly Osborne e fashion police, de ce n-ar putea și moldoveanca blondă (trebuie să mă revopsesc) să se distreze nițel?

Să-ncep cu Lenele:

1. Leana lui Rege. Sirenuca asta vintage a pus ceva cărniță pe ea. Poate-i însărcinată, și atunci totul e scuzabil, poate-i new age Afrodita, că la asta mă duc cu gândul cutele alea de pe rochie: la scoică.

lana del rey

2. Leana numărul doi, o Leană pe care o plac mult și despre care am mai scris pe blogul ăsta. Lena Dunham: Dorothy, nu mai suntem în Kansas, suntem la Globurile de Aur, iar pantofii ăia sunt adevărate sperietori. Cu toate că mi se pare că fata asta poate să poarte absolut orice și să fie mândră de asta, știm că Lena nu e un model în ceea ce privește alegerile vestimentare. Îmi place încrederea pe care o are în ea, dar a avut și apariții plăcute, ceea ce mă face să mă-ntreb de ce a ales fix sacul lui Moș Crăciun pentru ocazia asta?

lena dunham

3. Să trecem la litera K. Keira e gravidă, și atunci când ești pregătită să dai viață unei ființe se spune că ești în comuniune cu natura și elementele Universului, reușești să înțelegi sensurile ascunse ale limbajului Planetei, un cortegiu de fluturi îți poartă pașii prin… nu. Gulerașul ăla de cămașă de noapte a mămăiței, prelungirea aia de așternut din lada de zestre, Keira, maică!

keira4. Kerry Washington. Mamă dragă, ca s-o joci pe impecabila Olivia Pope și să apari cu versiunea pentru adulți a noii prințese din reclamele de pe Cartoon Network? Păi ce facem aici? Anul trecut era însărcinată și a fost pe lista de Best Dressed (putea să-i împrumute și Keirei stilistul), anul ăsta arată fix ca o păpușă de pus peste plăpumi, în odaia ceea bună.

kerry

5. O sunat bună-mea. Își vrea draperia din dormitor înapoi.

Golden Globes

6. J Lo arată fantastic pentru vârsta pe care o are și divorțurile prin care a trecut, deci cu siguranță are super-puteri, altfel nu-mi explic pelerina/capa aia.

jlo

7. Cred că drăguța de Kate era în trecere prin România când a fost anunțață că trebuie să fie prezentă la Globurile de Aur, altfel nu-mi explic de ce arată ca un manechin din vitrina aia bună din Obor.

kate mara obor

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Adina

    Anne, te rog scrie cat mai des pe tema “fashion police”. Esti right on si foarte amuzanta!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie