Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Globurile de Aur – ce mi-a plăcut

Posted by on 9 January 2017 in De zi cu zi | 0 comments

Globurile de Aur – ce mi-a plăcut

Cred că de vreo trei ani (sau să fie patru?) comentez aici, pe blog, ce văd la Globurile de Aur.

Anul trecut am stat trează și am regretat decizia (Lunea e ziua mea de filmare pentru Vlog-ul de Marți și nu funcționez dacă-s boțită la moacă și irascibilă că nu mi-am făcut orele de somn), anul acesta am rămas doar cu tweet-urile, postările de pe Instagram ale vedetelor și ce a vrut E! Entertainment să împărtășească (norocul e că E! nu are probleme de genul ăsta, împărtășește cam TOT).

Îmi permit să comentez pentru că și eu mă îmbrac, cel puțin o dată la trei ani, în rochie de seară (rochia de seară nu e același lucru cu cămașa de noapte, cică). Pe lângă asta, îmi permit să comentez și pentru că, o dată în viața asta, cel puțin, o să îmbrac și eu o rochie de gală și măcar să știu că toți anii ăștia de boldit la TV la ocazii speciale nu au trecut în zadar.

În continuare îmi e ciudă că actrițe cu multă carismă pierd, în opinia și ochiul meu, la capitolul vestimentar, pentru că par că se conformează cu ce se poartă, ce e în tendințe, deși nu li se potrivește neapărat.

Mi-a plăcut că s-a purtat galben și anul acesta (țin minte o rochie care mi-a plăcut la Lena Dunham, la Golden Globes 2014) , îmi place atunci când culoarea galben e purtată de femeile de culoare, contrastul e unul special – Viola Davis radiază, pur și simplu. Mie nu îmi stă bine în galben, așa că mă delectez cu orice ținută găsesc la femei cărora le șade mai bine decât îmi șade mie.

Și Maisie Williams (Aria Stark din Game of Thrones) tot o rochie galbenă a purtat pe covorul roșu:

????⚠️

A photo posted by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Doamna din prima fotografie, Olivia Culpo, mi-a mirosit a admiratoare Frida Kahlo și nu știam de unde s-o iau. Mi-am dat seama că nu aveam cum să o recunosc, pentru că nu urmăresc concursurile de frumusețe (Olivia Culpo a fost Miss Univers în 2015 și în 2013 – nu știu ce părere au ceilalți locuitori ai Universului, dar așa s-a stabilit pe Terra).

Mi-a plăcut că actrițele au optat pentru o coafură lejeră, părul desprins, fără prea mari pretenții.

Ce nu mi-a plăcut:

Suficient cu partea asta, trebuie să ascultați discursul lui Meryl Streep de azi noapte. După ce faceți asta, luați-vă inima rănită și transformați-o în artă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie