Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Gratis înseamnă și fidelizare?

Posted by on 17 May 2014 in De zi cu zi | 2 comments

Gratis înseamnă și fidelizare?

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi chitit să plătești un serviciu și să ți se spună la final: E OK, e din partea casei?

Nici mie, până să ajung la Alba Iulia. Prima dată am pățit-o la pensat. După ce a terminat de pigulit minunatele mele sprâncene de huhurez, Andreea (cu care am făcut clipul de mai jos) mi-a spus, când dădeam să bag mâna în portofel: stai liniștită, nu trebuie să îmi dai nimic, dacă ți-a plăcut, mai vii.

Dacă mi-a plăcut?! Hăh, așa de mult că  m-am mai dus! Și nici a doua oară nu am plătit!

(I must have payed with the funnies, că altfel nu-mi explic).

Ieri am fost la o clinică de recuperare, unde o doamnă cu mâini de aur mi-a reparat spatele. Mă programasem pentru masaj și reflexoterapie, deci la final am vrut să plătesc pentru ambele. Lasă, reflexo e gratis, dacă îți place, mai vii.

Despre durerile de spate am un clip aici:

Deci, cum rămâne? Pe voi v-ar fideliza cineva în felul acesta, oferindu-vă gratuit un serviciu pentru care erați setat să plătiți?

Discuția se poate lungi. Pe mine, de exemplu, nu mă fidelizezi dacă îmi trimiți, ca brand, ceva ce nu am solicitat sau de care nu am nevoie. Dar în cazul serviciilor de orice fel, medicale, consultații, cosmetică sau coafat, dacă merg cu gândul că trebuie să plătesc pentru ele, că așa e normal, dar la final mi se zice: al doilea tuns e gratuit sau data viitoare primești tratamentul x sau lasă, dacă nu ai acum suficient mărunt, îmi dai data viitoare, ai toată atenția mea :)

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie