Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

A greșit sau n-a greșit femeia?

Posted by on 11 March 2013 in De zi cu zi | 1 comment

A greșit sau n-a greșit femeia?

Cu mintea odihnită după opt ore de somn (atât de odihnită că atunci când mi-a sunat ceasul la ora 8 mă întrebam De ce, că doar e duminică!) și am mai prelungit dulceața cu încă 15 minute, ca apoi să mă trezesc și să încerc să-mi amintesc ce-am făcut ieri, luni… în fine, ați prins cât eram de buimacă.

Revenim :) Cu mintea odihnită după opt ore de somn, am deschis, după multe luni, playerul din calculator, din lipsă de net (ascult numai muzică de pe youtube în ultima vreme) și-a început să-mi cânte Heart – All I want to do is make love to you. Și-am cetit și articolul ăsta de pe mobil, în timp ce povestea doamna cum a făcut amor furtunos cu un tip pe care l-a luat la autostop, noaptea. Până aici nimic deplasat (n-aș putea să îi reproșez decât: Inconștiento! Putea să fie un violator! Cum iei tu străini noaptea în mașină?!).

Bun, dar combinația articol și piesă m-a dus la următorul raționament: așadar, o apucă pe doamna Heart o poftă nebună de dragoste cu străinul-posibil-violator-autostopist, se opresc la un motel și fac dragoste toată, dar TOATĂ noaptea, în timp ce ploaia le bate în geam. Perfect, romantic, spontan. Ce m-a făcut să strâmb din nas a doua oară e versul în care doamna Heart spune că l-a dus pe străinul-posibil-violator-autostopist la un hotel pe care ea îl știa bine (deci or i-o mai dus și pe alții, or poate proprietarul i-o fi fost verișor și știa de “condiția ei erotică”). Apoi doamna Heart îi lasă dimineața un belet în care îl avertizează Bre, nu mă căuta, fapt ce m-a făcut, inițial, să exclam: You go, girl! (să ne mai folosim și noi de bărbați, ce ceapa mă-sii! Tot cădem cloște după două, trei orgasme. Gata cu asta!).

Și doamna Heart își vede de viața ei. O perioadă. Într-o zi, cum înțeleg eu din clip, intră într-o… clădire, unde lucra, ghici tu cine? Fix străinul-posibil-violator-autostopist! Lui îi pică fața aia căreia nu am ce să-i reproșez (era frumos, muică, și cică mai făcea și dragoste bine, mai că m-aș urca și eu în mașină să hălăduiesc noaptea pe străzi, poate, poate) când o vede pe doamna Heart cu un copil în brațe. Copil ce îi semăna leit, auzi! Na-ți-o bună, că ți-am dres-o!

Și aici vine lovitura de final! Doamna Heart îi spune, cu lacrimi în ochi: Mă, băiete, nu fi supărat, n-o lua personal, sunt îndrăgostită de alt bărbat. Aici n-ar fi mare problemă, știm noi cât de instabile îs fimeile, dar ce-i lăsător de gură cască îi mărturisirea următoare: bărbatul cu care era doamna Heart nu îi putea oferi copii (ierea sterp, sireacu!) și iaca, ce noroc, ce încântare, fix în noaptea cu pricina s-o plantat și rodul iubirii cu străinul-posibil-violator-autostopist. Mulțumiri donatorului!

Amu ziceți și voi: o fost o întâmplare or doamna Heart era un fel de man-eater ce căuta cu disperare un bărbat care să-i facă un copil pe care să-l crească împreună cu tipul pe care îl iubește, dar care nu îi poate oferi asta? Nu zău, mă preocupă, e important! Că dacă e așa, dacă-s mai multe doamne Heart ce umblă libere pe străzi și abia așteaptă să abuzeze de voi, domnilor?

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Cafea cu taifas

    Cum sa abuzeze? Sa ne violeze?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie