Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Hainele vechi îţi aduc unele noi

Posted by on 13 February 2013 in De zi cu zi | 5 comments

Hainele vechi îţi aduc unele noi

Mă bucurasem acum vreo lună citind pe bloguri despre programul H&M prin care îţi poţi duce în magazinele lor o parte din hainele pe care nu le mai porţi şi primeşti un voucher cu care îţi iei unele noi.

Ura, iei, iei, haine noi! Mai ales că am adunat ceva geci de care aş fi vrut să scap, şi dacă mai primeam şi ceva reducere la ceva rochii, numai bine reînnoiam garderoba!

Ieri am intrat să întreb de când e valabilă oferta şi m-am dezumflat: poţi duce maxim două sacoşe pe zi (şi nu se ţine cont de greutate, ceea ce mi se pare răhăţel de Gummy Bear) şi primeşti 5 lei pentru fiecare sacoşă. 5 lei. Iar ca să poţi face ceva cu voucherul ăla de 5 lei trebuie să cumperi de minim 40 de lei din magazin.

Măcar hainele vechi pe care le duci vor fi “reciclate” şi se vor transforma, mai ceva ca Cenuşăreasa, în colecţia SS 2014-2015. Poate ajungi să-ţi porţi la gât şosetele pe care le-ai dus.

Cum vi se pare programul? Merită drumul sau mai bine le donez pur şi simplu?

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Andi

  Mai bine le donezi, macar stii ca nu fac ei profit de pe urma ta.

 2. Loredana

  exact cum ai spus si tu, un rahatel marca H&M. Slava Domnului ca nu prea ma satur de haine:)) Am si din liceu, clasa a zecea.
  Doar pentru un homeless ar merge oferta asta. Primeste haine de la cei mai dotati, iar daca acele haine nu sunt pe masura lor, H&M scrie pe ele.

  Mai mult tam-tam, decat ceva util. Nici nu ma asteptam la altceva.

 3. Carmen

  Mai, eu le duc…vreo 6-7 sacose. Sa fie. Nu de alta, dar daca-mi spuneti voi unde sa le donez si nu risca sa ajunga tot la ghena, ma duc. Coming, Anne?

 4. MissBodescu

  Nu mi se pare ca merita efortul la cum le-a scazut calitatea…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie