Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Happy in Alba Iulia

Posted by on 17 February 2014 in De zi cu zi | 3 comments

Happy in Alba Iulia

Rezultatul finaaaal!

Începe să-mi placă din ce în ce mai mult să mă implic în proiecte video un pic mai elaborate, dar pe cont propriu. Sâmbăta trecută am făcut primul tutorial video de make-up (pe care îl puteți vedea aici), sâmbăta și duminica asta am realizat, împreună cu Romulus Oprișcan, Coco și Andrei, varianta Happy de Alba Iulia.

Cele două making-of:

Day 2:

Sunt proiecte de voluntariat, tutorialul a însemnat pentru mine o filmare mai elaborată față de ceea ce fac în mod normal pentru Vlog-ul de Marți, filmat la două camere, cu o editare anevoioasă – din nou, pentru ce fac eu (care m-a obligat să mai dau câte-un search pe Google și să învăț câte una, alta în plus), iar Happy a însemnat vreo 12 ore de filmare, socializare cu străini, people skills (am oprit și oameni de pe stradă și le explicam ce vrem să facem), negocieri, coordonare și mult lucru în echipă, de la creație, unghiuri, cadre, idei.

I like being busy!

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Sorin Grumazescu

    “Făriel ne-a contactat”? Cum Făriel, băi Maka? Ce-ți mai place Moldova… :))

  2. Cristina

    Hehe, astept cu maxima curiozitate clip’ul. Ideea cu statia de autobuz e misto, dar cea cu indivizii care ies precum furncile din musuroi (pe portitza turnului) mi se pare super tare! Hai, hai cu produsu’ finit :D

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie