Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Homeless love.

Posted by on 7 October 2010 in De zi cu zi | 2 comments

Autogara Târgu Neamţ. Duminica trecută. O vreme de-i vine câinelui să lingă sare. Adică U-RÂ-TĂ! Veneam de la bunici, Câmpulung Moldovenesc-Piatra Neamţ, via sus-numita autogară. Personajele din imagini sunt de-ale locului. Le vezi iarna sau vara, dimineaţa sau seara. Pe lângă cei doi prezenţi în imagine, de amintit: băiatul şchiop care fuge săltat de fiecare dată când supraveghetorul autogării iese cu un băţ să alunge aciuaţii, bătăuşul cu tendinţe homo (îi prinde de organele alea intime pe prietenii lui), şi aghiotanţii lor, nedemni de trecere în revistă.

Ultima dată când am văzut-o, vara trecută, femeia era în aceeaşi stare de reverie pierdută în alcoolism or substanţe mai elaborate. Nu putea să îşi ţină capul drept, privirea pierdută, gura întredeschisă, corpul moale. Stătea pe aceeaşi bancă, dar fără personajul masculin lângă care am surprins-o în poză cocoţat pe ea. Cocoţat la modul afectiv, la modul pupat pe gură şi mângâiat părul. La modul emanat dorinţe sexuale normale, dar nu în condiţiile efuziunii în public.

Scena a fost în felul următor. Ea, pierdută, sprijinită într-o rână pe bancă. El, profitând de lipsa capacităţii de împotrivire, cocoţat peste ea pe jumătate. Ea, pe margine, ferindu-se cum putea în starea precară în care se afla, aproape să cadă de pe bancă. El, mângâindu-i sînul drept cu mişcări circulare. Ei îi cade capul într-o parte, el i-l ridică în palme şi o pupă pe faţă, punând un picior deasupra stomacului ei, a afecţiune. Ea începe să urle Au Au Au, dar deloc panicos. El îi pupă sânul drept prin pulover. Ea pare că adoarme. Ceata de tineri în trening (două cupluri cum vezi numai în mediul rural, unde fata e mai zdravănă ca băiatu şi ea îl ţine pe el în braţe) filmează. Găsiţi pe iutub.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. alexandraboghiu

    f tare :)) imi vin in minte ceva versuri…”so what, if you`re hot, and i`m not…we love each other, `cose love is for freeeeeeeeee” :))))

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie