Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Idolii fraților mai mici

Posted by on 17 April 2013 in De zi cu zi | 6 comments

Idolii fraților mai mici

Refuz să cred că-s ăștia.

cabron

veleaRefuz să cred că dacă aș avea un frate mai mic sau o surioară ar putea primi sfaturi de viață (și le-ar și lua în seamă) de la tipii ăștia doi de mai sus.

Refuz să cred că astea-s actualele Romanian icons.

Refuz să cred că cineva s-ar putea bucura la un mesaj de Hei, voi sunteți speranța țării din partea unui tip care spune chestii d-astea sau de la unul agramat până la piele (și aici fac referire la tatuajul ăla tembel purtat de Velea pe tot spatele). În fine, poate nu-mi place mie “magoțeala“.

Apreciez ce face UNICEF, m-am și implicat în câteva campanii, am fost mândră când mi-am văzut colega care se ocupă de cont la TV. Probabil au făcut un studiu de piață printre consumatorii de HaHaHa și de LaLa Band și au realizat că cei mici se uită cu admirație la Cabron, Velea, Brighi (habar n-am cine e, dar aduce a Lana del Rey și era și ea pe listă) sau Speak (din nou, habar n-am cine e, dar mă îngrijorează că știu ăștia ai noștri).

Nu vreau să jignesc pe nimeni, doar m-am întristat un pic. Îmi trece :) Aștept atitudine din partea fanilor celor doi, pentru Recitare încă îmi iau porția de “Ne-no-ro-ci-to!”.

bitch

6 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Haivas

  e groasa treaba asta de care povestesti tu aici. Si inca ma intreb cum sa-mi feresc copii de astfel de icon-uri peste 5-10 ani!

  • anne

   Sunt o grămadă de metode, Haivas.
   Cărți minunate, ateliere creative, program după școală, lecții de tot felul, filme faine, acces la o grămadă de cursuri pe Internet, jocuri.
   Am întâlnit și intelectuali :)
   Atât doar, aruncă televizorul.

   • Haivas

    Cred ca fac 4 ani de cand nu mai am TV. Stiu, ai dreptate, exista to felul de cursuri, ateliere si toate cele… se gasesc variante. Ideea e sa minimizez influenta sistemului de invatamant si pe cea a anturajului fie sa o directionam fie sa o minimizam ceea ce e destul de greu. Tb sa petreci mult timp cu el sau sa-i ocupi timpul cum crezi tu de cuviinta fara a-l incarca prea mult. Oricum nu-i lucru usor in principiu pt ca tb sa mergem pe plantatie( lipsa timp) si bugetele de multe ori sunt sugrumate de alte chestii – casa, masa etc. (lipsa bani). Dar se poate…

 2. cotos

  Nu cred ca poti sa iti feresti copii de astfel de oameni la ora actuala. Eventual, poti sa il indrumi spre alti iconi, dar de obligat nu poti. Aia se intoarce impotriva ta inzecit…

 3. Alice

  Imi vine sa iti fac o mica statuie pentru postarea asta. N-ai idee cat m-am oripilat si eu cand am vazut aceasta ‘campanie’.

  Dar sunt multi pustani care confirma premisele campaniei, acum cateva zile mergeam pe strada si am auzit-o pe o copila de vreo 12 ani ca ii striga unei colege “Bah, pana si umbra ta e grasa!’ I kid you not!

  • anne

   Știu.
   Și eu m-am speriat câte “felicitări” am luat când am postat Recitarea. Sunt mulți adepți ai tâmpeniei generale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie