Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Îmi iubesc trupa.

Posted by on 6 December 2010 in De zi cu zi | 2 comments

Că sunt PR la Electric Fence ştiţi. Dacă nu ştiţi de la mine, ştiţi sigur de la chinezu, Toma (care a cântat cu noi şi-a dat din pelvis), Claudia sau Tudor. Dar că în timpul concertului de sâmbătă (şi cu ocazia asta vă mulţumesc tare frumos c-aţi venit, pe ploaie şi pe vânt) Elena mi-a făcut o frumoasă declaraţie de prietenie, asta nu aveţi cum s-o ştiţi (decât dacă da, aţi venit la concert, pe ploaie şi pe vânt). Eu simt că împreună cu oamenii ăştia super faini o să cresc frumos şi-o să învăţ să fac PR cu suflet, dar şi cu know-how. Până o să ajungem pe scene mari şi până o să îi cunoaştem pe cei de la Guns n` Roses!

Câteva concluzii auzite de la oameni în urma concertului:

Elena has a super-dooper voice, unora li s-a ridicat păru pi mâini!

Vlad are atitudine de rockstar şi asta ne place.

Avem un toboşar de Să ne trăiască! Pe numele lui Ovidiu!

Toţi sunt foarte buni instrumentişti şi avem vreo două, trei melodii foarte bune ce merită să fie promovate mai mult.

Ne mai trebuie un je ne sais quoi pentru a se produce acel click de care avem nevoie ca să ne facem cum se cuvine intrarea în lume.

Ştefan e un om foarte mişto şi cu capul pe umeri, consecvent şi foarte bun în mânuirea chitarei, doar că nu îi place să se dea în spectacol. Iar David e omu` bun la toate, dar mai ales la hăhăială. Hai să veniţi şi data viitoare, suntem “foarte de treabă!” cum ar zice poporu ascultător.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Claudia

    Si mie imi place trupa ta. Mult mult, si stii si tu si ei, ca n-o zic din complezenta, ori ca i-am cunoscut. I mean it :) Succes mult mult, honey!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alice în ţara minunilor – varianta de week-end | Andreea Burlacu - [...] invitaţia Annei am mers la un blind date cu o trupă, după spusele prietenilor, faină. Ca un berbec [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie