Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Impas

Posted by on 13 November 2012 in De zi cu zi | 3 comments

Impas

Praaampampampaaam, începem abrupt, cu o întrebare: de ce bărbaţii cu foaaaarte, foarte, dar foarte mulţi bani nu sunt tocmai cel mai frumos mac din lanul de păpuşoi? Nu vorbim de actori de Hollywood or rapperi, ci de oameni de afaceri , investitori, tipi care învârt bani grei, de intră în Forbes 400 (apropo de Forbes, ia trageţi un ochi pe listă, să-mi ziceţi dacă vedeţi vreo bunăciune. Şi într-adevăr, au o vârstă oamenii, că-ţi ia ceva să faci atâta car de bănet, dar nici în tinereţe nu cred c-au fost nişte simboluri de şi le pun adolescentele poster.

Aşa, continuăm. Pe lângă faptul că nu îi ajută aspectul fizic tare mult, din ce am văzut eu nici nu-s grozavi pe people skills. Iar prin people zic femei. Cam stângaci în abordare, un pic smuciţi, lasă impresia tocilarului care reuşeşte să danseze pentru prima oară cu bunăciunea liceului. Dacă pe nebunele de femei nu le-ar atrage aşa de mult şomoiogul de verzişori, apăi băieţii ăştia ar fi rara avis. Pe cale de dispariţie. Neîmperecheabili.

Acuma, oi fi eu bătută-n diblă, nici experienţă n-am, am prezentat doar câteva aspecte din observaţiile sporadice. Poate că oamenii ăia pe care i-am observat eu or fi fost nişte timizi din fire, îmbogăţiţi peste noapte şi nu ştiau cum să apuce frâiele unei conversaţii din postura nouă. Or poate că dacă te-ai născut cu bani eşti obişnuit cu faptul că nu trebuie să fii mare vrăjitor, că merge şi aşa, stângaci.

Şi, ca să fiu rea până la final, poate oamenii ăştia au pe noptieră, pe lângă How to attract money and investors for your idea şi o carte cu titlul How to attract women.

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Deme

    Păi na, e la fel ca în cazul geniilor: dacă faţa nu te ajută, trebuie să te remarci prin altceva :) IQ through the roof, bani grămadă, un comportament extrem de woman-oriented (a se citi “e sub papuc şi nu îl deranjează asta”)… you name it :)

  2. Ilie

    Anne, in cazul oamenilor de genu se aplica foarte bine sintagma “esti ceea ce faci”. Is oameni cu destul de mult confort in pielea lor cand vine vorba de interactiunea cu cei din jur. Sa nu fiu inteles gresit, pot fi si ei foarte bine nefericiti, nemultumiti… dar nu sunt genul care sa manifeste complexe in relatiile cu ceilalti. Asta tocmai pt ca ceilalti manifesta mai rapid ori complexe ori o admiratie vadita catre ei. Cat despre femei, sunt aproape sigur ca nu-s genu de “abstinenti”, dar nici nu-i cazu sa se tot afiseze cu pipite, nu? :) Sau poate standardele is foarte sus.. Facem exceptie de la tot ce tine de fizic pentru ca nu prea e relevant.

  3. razvanbb

    Adica vrei sa zici ca sunt urat? :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie