Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

În patru nu te plictisești

Posted by on 1 June 2011 in De zi cu zi | 1 comment

Atenție: acesta NU este un post legat de Ziua Copilului. Fără nostalgii de 1 iunie anul ăsta.

                  acesta NU este un post despre sex. Nu te lăsa înșelat de titlu.

E o postare destul de girlie despre traiul în comun. Suntem trei fete la 49 – o să le și vedeți vineri aici pe blog, pregătesc ceva material  care sper să vă placă. Bine, suntem patru, cu tot cu Cristina, de care ne-am atașat și care s-a atașat de noi și de 49 al nostru, cu tot cu gândacii lui care ne fac să ne panicăm în toiul nopții cu tot :)

Dacă în cuplu te mai plictisești, cu patru fete nu ai nicio șansă. În fiecare zi se întâmplă altceva. În fiecare zi se primesc telefoane, se aranjează întâlniri, se trăiesc drame, se povestesc vieți, se deapănă amintiri. Se fac unghii, se vopsesc sprâncene. Se primesc musafiri, se gătește, se râde, se face mișto. Plângem de mila noastră, ne dăm sfaturi, ne facem cadouri, ne alintăm, ieșim la cico, facem cumpărături, împărțim bani. Vorbim de domnul Movilă și de doamna Bărbulescu, cine mai ascultă Trinitas în vecini, care s-a mai bătut în fața blocului, cât a venit întreținerea și de ce, schimbăm becuri, magnetizăm socluri demagnetizate, nu răspundem la telefoane, nu ne place când sună cineva la ușă atunci când nu așteptăm pe nimeni, râdem la mesaje, folosim mediile sociale să agățăm, scăpăm de ceea ce am agățat prin aceleași mijloace. Nu, n-avem camere roz. Nici lenjerie de pat roz. Nici covoraș de puf în baie.

Te-a mai sunat ăla? Îmi stă bine îmbrăcată așa? Anne, pe la ce evenimente ai mai fost? Până la cât ați stat aseară? Ce facem în weekend? Ce mâncăm azi? Fac eu salata? Vine Pij azi la noi? Ăsta să nu vorbească urât în bucătăria mea! Reality show și-un pic de telenovelă.

PS: astea nu suntem noi. Arată prea americănește oricum.

Pe adevăratele colege de apartament o să le cunoașteți vineri. Aici.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Amiuţa

    E frumos cand gasesti fete care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine… Eu nu prea am avut noroc in domeniul asta. :P
    In curand voi sta singura-singurica, si nu ma tem. Dar as vrea, pe de-o parte, sa am parte de ceea ce povestesti tu pe-acolo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie