Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

The Inbetweeners: filmul

Posted by on 18 August 2014 in De zi cu zi | 2 comments

The Inbetweeners: filmul

Bag șpițu`, unde am trăit eu până în zi de azi dacă nu am aflat că hăt în 2011 a fost filmul The Inbetweeners?! Și zilele astea a apărut deja partea a doua?! Trăiesc pe Internetul greșit!

Context: The Inbetweeners este un serial britanic super simpatic, cu prea puține sezoane, din păcate, pe care l-am devorat în maxim o săptămână. L-am recomandat de câte ori mi s-a cerut părerea, e genul de serial cu episoade scurte, relaxante, cu serii de chicoteli neforțate. Îți oferă chiar și posibilitatea să-ți pice cu tronc unul dintre personaje (o să vedeți voi care).

E bine cotat și pe IMDB, nu vă faceți probleme. Asta dacă nu aveți încredere în recomandările mele (c-am mai scris despre serialul ăsta pe blog, și l-au întrerupt, nenorociții). N-ar fi întrerupt How I met your Mother, că-l sforăie mai ceva ca pe Tânăr și neliniștit! Mi l-au luat pe tâmpermanul ăla hormonal, că-mi plăcea să văd în ce rahaturi se mai bagă.

Revenind: două filme de văzut! Și cred c-o să am un șoc, s-au schimbat puștii din 2008 până acum (unul dintre ei are și-un copil, eu tot pe Interneți am rămas).

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Claudiu

    Am vazut si serialul, si primul film, dar nu am ajuns inca sa vad al 2-lea film. Recomand si eu cu caldura serialul oricum.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie