Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Incurajari de la straini

Posted by on 18 February 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Incurajari de la straini

“Sometimes, a little bit of encouragement can go a long way”. Să fie ăsta motto-ul zilei de azi?

Încurajări și cuvinte bune gratuit, de la străini din jurul lumii. Am citit despre proiectul ăsta în Huffington Post și vreau să vi-l povestesc și vouă, pe scurt. Mi-ar plăcea să-l preiau, la scară mică, pentru că simt, la rândul meu, uneori, nevoia de încurajare și mă bucur la orice cuvânt bun sau gând cu care mă identific.

Despre ce-i vorba? Despre niște străini care, după ce au citit câteva povești ale unor oameni aflați în dificultate, au scris câte-o încurajare pe-o felicitare și au trimis-o respectivilor. Totul a pornit din Hawaii, la inițiativa lui Jeff Hamada, care a început prin a întreba oameni random, pe rețelele sociale, de ce au nevoie de o încurajare. Mulți și-au detaliat povestea, Hamada a ales câteva dintre ele, le-a scris pe cărți poștale și apoi a ieșit pe străzile din Honolulu, unde ruga străini să ofere un sfat sau un cuvânt bun celor care îți împărtășiseră experiența. Răspunsurile au fost apoi trimise la adresele celor aflați în dificultate, and then Magic Happened!

o-BALANCEFRANCE-570Îmi imaginez cum ar fi să te trezești cu o căsuță poștală plină de gânduri bune de la străini din Mexic, Franța sau Spania, care nu numai că și-au răpit câteva minute din viață să-ți citească experiența, dar au rezonat cu ea și au avut deschiderea să îți și adreseze o alinare.

Facem și noi?

Întregul proiect, aici: http://www.booooooom.com/2014/02/11/love-hawaii-free-encouragement-project-gallery-postcards/

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie