Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Indestructibila e neagră, suplă şi lungă

Posted by on 16 November 2011 in De zi cu zi | 0 comments

Indestructibila e neagră, suplă şi lungă

M-am dus la evenimentul de aseară cam cum mă duc la filme. Cu capu-n traistă, fără trailer, fără descriere, fără să ştiu nimic. Am încredere totuşi în Monica Jitariuc şi ştiu cam ce poate face The Practice, daaaar… nu mă aşteptam la aşa un deznodământ.

După ce ne-am dat toţi cu presupusul că Ce-o fi #indestructibila? şi unii dintre noi au trollat bine hashtag-ul – în jurul orei 20:00 am aflat că-i o… lanternă Varta! Aşa se face PR mişto: aduci trei grei (Oncescu, Valahu – care are nişte dume-n el de pici, mi-a plăcut aia cu mai muţă sau mai puţin muţă şi Instalatorul – pe care l-au trollat prietenii bloggeri, bietu de el, cu ţevile lui îndoite cu tot, invidioşi, dom`le, in-vi-di-oşi!) care-i dau la skandenberg pe Murgeanu şi Toma Nicolau, mai iei trei fete cu talie de mâncătoare de… aer, zău (şi eu care aveam impresia că io-s slabă!), un emcee care n-are cum să dea greş (Vintilă), câţiva skateraşi, bagi teasing înainte de eveniment, mai bagi teasing în timpul evenimentului, fum, muzică bine aleasă şi pac! – ai buzz la greu pentru lanterna ta, fie ea şi indestructibilă (Augustin a aruncat-o de la etajul zece şi n-are nic).

Din bunăvoinţa lui Oncescu am luat şi eu un exemplar luminos din ăsta acasă şi am băgat spaima în cartier că luminează bine blocul din faţă.

PRstunt reuşit, cum a zis Hoinaru, cu două observaţii: n-aş fi lungit-o şi după dezvăluirea #indestructibilei, la un moment dat nu prea mai era nimeni atent şi păreau că se distrează doar cei trei grei de pe scenă în încercarea de-a o distruge. 2 – După părerea mea, Fabrica îi so and so ca gazdă, un pic prea under, bănuiesc că era singurul loc predispus la being trashed.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie