Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Nu înșela, dacă vrei să nu mori de inimă

Posted by on 6 February 2015 in De zi cu zi | 4 comments

Nu înșela, dacă vrei să nu mori de inimă

Un studiu al Universității din Florența dezvăluie că bărbații infideli sunt mai predispuși unui atac de cord față de bărbații care nu își înșeală partenerele.

Cred și eu că le crapă inima. Păi karma crezi că stă degeaba? Blestemele prietenelor crezi că nu se prind? Ai impresia că stau degeaba scobitorile alea înfipte în avocado?

Motivele serioase ar fi:

1. e stresat cu minciunile și păstrarea amantei secrete

2. stresul de a satisface amanta mai tânără (că doar nu ești bătut în cap să-ți iei una de aceeași vârstă ca asta de-acasă), sexual și financiar: un restaurant, o hăinuță, o plimbărică.

3. amanta îl îmbată bine sau îl îndoapă cu cinele gătite de ea, doar în șorțuleț, deci exercițiul fizic care urmează e mult mai solicitant.

4. îndeplinirea tuturor fanteziilor ălora necesită vână: îți crește pulsul, dacă te sună nevastă-ta?, mamă, ce chiloței are asta!, dacă intră cineva peste noi?, nu mai termină odată, că nu mai am mult și simt că-mi pleacă oxigenul?

5. conștiință încărcată atunci când vii acasă la soție/iubită, vezi ochișorii copiilor, ești așteptat cu mâncarea ta preferată și ai cămașa călcată.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. bogdan

  As pune problema invers: Barbatii predispusi la atacuri de cord sunt de obicei si infideli, si nu invers.

 2. MOOG

  Studiul este facut de o femeie. Da stiu ca e cliseu. Dar chiar asa este, printe autori studiului care sta la baza articolului se afla si Alessandra D. Fisher si Elisa Bandini.
  Si hai s-o luam altfel, sunt nesimtiti o gramada. Chiar suficienti. Dar aia n-au constiinta si nu crapa asa de usor, firar sa fie. Eu din presupunearea mea cred ca altfel sta treaba. Vine omu obosit la o nevasta care sta toata ziua si manaca bomboane. Si mai are si facturi neplatite, si rate la banca si mai stiu eu ce alte surse de stres. Si pe deasupra trebuei sa-si faca singur omleta ca ea e obosita de la mestecat, si cand mai primeste si el ceva o data sau de doua ori pe an, cand ca prin minune nu o doare capu’ il face sa se simta de parca i-a facut nu stiu ce favoare, sau ca-i ramane dator sa n-o mai deranjeze in urmatoarele luni cu nimic, nici macar cu un hand-job. Si omu’ asta mai iese prin lume, mai interactioaneaza cu divese individe mai mult sau mai putin pofticioase si descopera ca nu toate femeile sunt mancatoare de bomboane si ca unele chiar isi folosesc materia cenusie iar altele … alte parti ale corpului cu o imaginatie de invidiat.
  Acuma ce sa zic eu… crezi ca asta crapa de stress? Ca-l prinde aia? Nu cred. Ori crapa de bucurie, ca vede ca se poate si altfel si ca nu e un maimutoi cu p**a mica cum il face ailalta sa se simta ori pur si simplu il sinucide aia cumva, prin nu siu ce mecanism pshihofiziologic.
  Acu’ ce sa zic, n-am citit studiul si nu vorbesc in mare din experienta, dar nu vad un nemernic stresat de constiinta. Un nemernic cel mai probabil ar zice, “Da ce vrei fa, am si eu nevoi!” Si i-au f**e si vreo doua trei palme, daca nu mai rau. Sau daca e nemernic dinala cu mai multa materie cenusie o invita la un masaj cu uleiuri aromatice la lumina lumanarii dupa o cina cu un vin rosu , si-i scoate toate indoielile din cap pentru o luna de zile, ca doar e ponent si viril nu?

 3. MOOG

  Scuze pentru greselile de tastare, dar ma distrage spuma de la cafea. Si gandul la o amanta.

 4. radu

  Moog nu lua in serios orice, e o gluma. Aia care fac chestii extreme au inima antrenata, si esti predispus la infarct daca esti bolnav, nu faci exercitii, nu mananci sanatos, etc

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie