Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Interviu cu Dove Cameron și 24h în Varșovia

Posted by on 29 September 2015 in Campanii&Advertoriale, Vlog-ul de Marți | 3 comments

Interviu cu Dove Cameron și 24h în Varșovia

Când am primit emailul de la Disney în care eram invitată într-o călătorie de presă în Varșovia, răspunsul a fost: mulțumesc că-mi oferiți șansa să fac ceea ce îmi place cel mai mult în viață (în afară să iubesc) – să muncesc în timp ce călătoresc!

Am plecat împreună cu echipa Disney, Cătălina de la The One și Cătălina de la Super Bravo Girl la ore mici din zi (3 a.m), urmând ca la 16:00 să intru la interviul pe care-l aveam rezervat cu Dove Cameron (15 minute, pe ceas!).

La interviu am avut emoții, care nu se vedeau în timp ce zâmbeam și făceam cu mâna în oglinda liftului. M-am adunat în primele 30 de secunde de la începerea discuției și a ieșit ceea ce vedeți mai jos – o conversație constructivă și plăcută despre încredere în sine, imagine și aspect exterior, bullying și hateri, muzică și mișcări de dans, ananas și bunătate. Multă bunătate, sfaturi pentru fete, sfaturi de viață și soluții pentru problemele cu care se confruntă adolescenții:

Sper că v-a plăcut și v-a fost de folos! Eu am avut de învățat din experiența aceasta.

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Ema Georgescu

  felicitari pentru reusita :)

 2. Paula

  Cat de tare e Varsovia, n-am vazut niciodata partea asta a orasului, de fapt.. partea asta a tarii. N-am apucat sa ajung pe acolo dar din tot ce ai prezentat, arata chiar super bine. Sincera sa fiu, voiam sa vad macar vreo 15 secunde din interpretarea domnului cu acordeonul.
  Video-ul a iesit super frumos, te-ai descurcat de minune in a prezenta Varsovia. :D
  Si interviul a iesit bine, felicitari!

 3. Amy

  Varsovia este superba. Am avut norocul sa vizitez si eu Polonia in august si pot sa spun c-am ramas impresionata. Nu ma asteptam sa gasesc atatea locuri frumoase intr-o tara care nu traieste de pe urma turismului. Imi place mult, as merge cu drag acolo, din nou! Pe lanfa Varsovia, eu am vazut Poznan si Wroclaw :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie