Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Interviul YouTube cu Președintele Obama

Posted by on 22 January 2015 in De zi cu zi | 9 comments

Interviul YouTube cu Președintele Obama

Trei vloggeri cunoscuți (americani) și cu influență în mediul lor au avut azi noapte (azi noapte pentru noi) șansa să îi pună câteva întrebări Președintelui Americii, celui mai cunoscut om de pe planetă, Barack Obama:

Observații:

– incredibiiiil de deschis la minte. Glozell a făcut o gafă măricică, i-a făcut cadou Președintelui câteva produse pentru buze ca să le ofere “to your First Wife” (a vrut să combine First Lady cu Wife), iar Obama a reacționat impecabil, cu o glumiță: you know something I don`t? și a bătut-o prietenește pe umăr. Apoi a adăugat că o va ruga pe Michelle să se rujeze, “maybe tonight“. Asta după ce s-au îmbrățișat la început ca niște colegi din facultate.

– destul de liber și limbajul (bănuiesc că Președintele a primit dinainte întrebările pe care cei trei aveau să i le adreseze), dar s-a improvizat mult: Glozell a folosit și argou, numindu-i pe polițiști po-pos (un fel de copoi, pentru limba română) și cuvântul dick pentru expresia He puts DICK in DICTATOR. Deci fără bariere, ca pe YouTube (exagerez și eu, sunt destul bariere și Community Rules și pe YT)

– deschis Barack și când i-a spus lui Bethany Mota că YouTuberii poate sunt chiar mai puternici și decât Președintele SUA.

– faptul că interviul a fost găzduit pe canalul de YouTube al Casei Albe e de nota zece.

9 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Olga

  that was one pretty cool interview :)

 2. Reka

  Cred ca ar trebui sa se faca si la noi in tara. Iohannis ii destul de ardelean sa povesteasca in felu asta, doar ca un pic mai incet la vorbe :)

 3. bogdanul

  Și cam ăsta ar fi vlogging-ul la cel mai înalt nivel, frumos moment.

 4. Ale

  Interviul e foarte interesant, iar lejeritatea cu care raspunde Obama intrebarilor, e, pentru mine cel putin, oarecum surprinzatoare si de apreciat. O intrebare care mi-a atras atentia a fost cea a lui Bethany, in care il intreba pe Obama despre accesarea anumitor site-uri(minutul 36), din unele tari ale Europei si nu numai. Raspunsul lui Obama nu putea fi mai logic si mai sincer decat a fost. Din punctul meu de vedere are dreptate cand spune ca guvernelor le e teama de impactul puternic pe care il are internetul asupra tinerilor, si le e teama ca vor ajunge sa fie criticati. Mai spune ca astfel de guverne arata propriei populatii, ca nu au incredere in proprii cetateni. Ar fi interesant un interviu cu Iohannis. P.S. Anne, apreciez foarte mult blog-ul tau. Sunt foarte multe subiecte interesante pe care le abordezi si pe care le distribui aici!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie