Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Ipoteze (1)

Posted by on 15 May 2013 in De zi cu zi | 8 comments

Ipoteze (1)

O să încep să postez situații în care cel mai probabil aș lua bătaie, dacă mi-aș duce gândul sau gestul până la capăt. Îmi spuneți voi care-ar fi șansele.

Eu zic că aș lua bătaie dacă i-aș zice gibonului cu teniși portocalii și șosete negre, pantaloni scurți, de fotbal, vestă de piele cu o curelușă la spate și freză neterminată de struț (coamă mare, ras pe părți) că staționarea pe scările rulante se face pe partea dreaptă, nu te proțăpești ca un țap pe stânga, în timp ce ăia din spatele tău chiar vor să urce în voie, că poate câștigă niscai secunde sau vor să evite îmbulzeala care se produce când toți ajung sus și nu mai știu care încotro s-o apuce.

Eh? You say?

8 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Ana

  eu ma asez in spatele lor si strig: scuzeeee! ma amuz ca toti sar doi metri in sus. cateodata se si dau la o parte.

 2. Adina

  in cel mai rau caz, o sa-ti arunce o privire tipic cocalareasca, o sa-ti dea o replica misogina, urmata de un ras de urangutan si n-o sa se clinteasca, dar bataie n-o sa iei. cu siguranta ca o sa-ti strice ziua .

 3. Moog

  He he, cateodata gibonul face asta intentionat. N-ai lua nici o bataie, orice reactie negativa il va hranii si-ti va suge toata voiosia pe care o porti cu tine. Daca nu-ti convine taci si inghite. Altfel, foloseste-ti coatele, ca de-aia le ai nu? La ce altceva sunt bune coatele, daca nu te ajuta sa imbrancesti un gibon?

 4. Anca

  eu zic ca ai lua bataitaaa! :D

 5. Nik

  Daca ai vazut ca ai un ” bou ” in fata de ce nu l-ai ocolit ? Este o vorba care spune ca cel mai “destept” cedeaza. Ce parere ai ?

 6. Oana

  Ba io zic ca depinde cine-i tac’so gibonului. Vreun goriloi?! :o

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ipoteze (2) | The Anne-Marie - [...] săptămâna trecută seria de Ipoteze (situații în care eu, dacă aș comenta, probabil aș primi cel puțin injurii, că…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie