Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Ipoteze (2)

Posted by on 20 May 2013 in De zi cu zi | 1 comment

Ipoteze (2)

Începusem săptămâna trecută seria de Ipoteze (situații în care eu, dacă aș comenta, probabil aș primi cel puțin injurii, că știți cum stăm prin București cu țiglele pe casă: carevasăzică nu le avem).

Azi am o altă poveste pentru voi. Numai stați nițel, să mă măsor de la sâni în jos. Dacă am ofensat pe careva, rectific: de la plexul solar în jos.

Așa, vreo 1.45m. Atât aveau pițipoancele colorate (natural, nu solar!) care au intrat joia trecută în metrou ca tornada-n câmpurile americanilor. Mici și umflate, cum le șade bine pirandelor dornice de ascensiune. Mari pretenții de divă. Păr întins cu placa, două brunete și-o blondină cu o coadă de zici c-o scărmănat-o prea mult bărbatul, se-mbrâncesc în toată lumea și se foiesc până-și găsesc un colț de bârfă.

De cum au pășit în vagon, I felt they were trouble. Radarul meu de om cu ceva bun sâmț bipăia mai tare ca detectorul de metale din aeroport. Fetele îmbrâncesc un domn cu servietă și aia ce părea cea mai a dracului trage un Să mă f** în norocul tău!

N-am fost atentă la discuția lor, eram preocupată să scap de tensiunea pe care o simțeam în timp ce se holbau la mine. Și se holbau. Și se holbaaau, tăicuțule! Mai ceva ca niște studenți la Medicină în timpul unei disecții. Mă examinau aprig de la cei 1.40m și eu mă simțeam prost, dar prooost! Vorbeau între ele și se tot holbau la mine, mestecând gumă.

La un moment dat mă întreabă: Auzi, ce stație e? Le răspund și-mi mormăie un Mda, merci, în timp ce se uitau în altă parte, de data asta. De parcă era vina mea că eram la Eroilor.

Atât le-aș fi zis: Domnișoarelor, nu e frumos să vă holbați la un om și Atunci când spunem mulțumesc facem contact vizual.

Ce credeți c-aș fi pățit?

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Moog

    Cu asta chiar ca imi pierd interesu’ … cui ai pasa de mici sugatoare colorate si indesate P.S vezi ce patesti daca n-ai casti in urechi? Nu strica sa fi ghibon din cand in cand. Incearca, s-ar putea sa iti placa!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie