Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

#lanciagiftrace

Posted by on 8 March 2012 in De zi cu zi | 0 comments

#lanciagiftrace

E primul proiect pe care l-am propus eu clientului şi care, cu un pic ajutor din partea lui Mircea, a fost acceptat.

Weekend-ul acesta o să am o maşină în Bucureşti. Eu, femeie, maşină, Bucureşti. Sună deja dezastruos, nu? Ei, mi-am luat măsuri de precauţie şi am ales zile fără trafic aşa groaznic, că doar îs şofer de Duminică cu acte-n regulă! Cum am pus problema? Şi femeile trebuie să ajungă din punctul A în punctul B. Ştiu că nu suntem tocmai şoferiţe grozave, că nu avem reflexe şi nu estimăm distanţele, dar trebuie să ne deplasăm şi s-o facem în siguranţă. Or duci copilu la grădiniţă, or trebuie să ieşi noaptea să-ţi culegi bărbatul din oraş, or duci o prietenă la spital, nu le poţi face cu autobuzul!

Şi atunci am cerut o maşină uşor de condus, pentru femei, care să mă ducă în siguranţă la destinaţie. Plus că voiam tare mult să văd cum e să conduc în Bucureşti (eu mi-am luat carnetul în provincie, la Piatra Neamţ, unde-s două bulevarde mari şi câteva străduţe cu sens unic). Conduc însă precaut şi ştiu să fac moace impresionabile dacă o stâlcesc.

Oamenii de la AutoItalia mi-au încredinţat o Lancia Ypsilon (site-ul .ro e în construcţie), pe care când am văzut-o prima oară am reacţionat mai femeieşte decât m-aş fi aşteptat: Oh, but it is so preeeeetty! Mda, se pare că mă sensibilizez mai tare decât la căţei. Arată aşa:

Tătă elegantă, italianca!

Şi dacă tot am aşa frumuseţe de testat un weekend întreg, m-am gândit să le vizitez pe câteva dintre prietenele mele bloggeriţe şi să le ofer cadouri, că tot ne vedem mai rar decât ne-am dori. Am şase fetişoare deştepte şi cuminţi pe care o să le vizitez la domiciliu (sper numai să nu parchez aiurea) să le las cadouri frumoase de la Colour. O să le pozez după ce le primeşte fiecare, nu vreau să stric surpriza.

Şi-am denumit proiectul ăsta #lanciagiftrace pentru că pentru mine o să fie un maraton. Şase prietene, şase domicilii diferite, străzi cu sens unic, intersecţii mari, ore fixe la care le găsesc acasă, o să fie interesant.

Îs entuziastă rău, aşa că aş aprecia dacă nu mă hateriţi prea tare (măcar azi, că-i 8 martie) :)

No Comments

Join the conversation and post a comment.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lancia Ypsilon: o buburuză mică şi rea | Adrian Ciubotaru - [...] Apropo de cool și femei hotărâte, voi urmări și aventura lui Anne-Marie cu #Lanciagiftrace. [...]
  2. Campaniile saptamanii 5-12 martie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] Chelariu si-a facut de cap prin trafic in weekend cu o Lancia Ypsilon. Trebuie urmarita atent timp de cateva…
  3. Cum a fost 2012 : The Anne-Marie - [...] am luat prima maşină în teste şi continuarea cu noul Peugeot 208, pe care încă îl mai am în…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie