Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Laser, soro!

Posted by on 24 January 2012 in De zi cu zi | 10 comments

Laser, soro!

Cum free-pass-ul pentru bloggeri e la mine, sâmbătă seara ne-am adunat să ne alergăm la laser tag în AFI.

Au venit: Andra Americanca – încerc nişte nume de mafiot acum!, Andra Hype Glasses, Claudia The Silent Tripping Blonde, Ancuţa Lebăda Nimicitoare, şi Roxana Fotbalista cu Pistol – deci am fost şase fete şi Tudor “Superman on the Wall”, David Forever Winning, Ducu Vrea Revanşa şi Andi Jurnalistul de pe Front dintre băieţi. Până am mai băut o bere, până ne-am cunoscut între noi s-a mai rarefiat aerul în Arena luată pe sus de puştiulici ce-şi serbau ziua de naştere. Că puştiulicii ăştia au fost clar subestimaţi, asta-i altă poveste :)

Febră musculară şi vânătăi avem toţi, am făcut eu un sondaj. Cred că în afară de David, care la un moment dat ne împuşca mişeleşte cocoţat pe-o maşină răsturnată pe-acolo. Am remediat situaţia luându-l în echipă cu mine, doar ştiţi că nu-mi place să pierd!

Bunul prieten Tudor a încercat rigiditatea unui perete din Arenă – ca să vedeţi ce efect am asupra bărbaţilor, o rup la fugă pe unde apucă!

Sunt mândră de fete – am reuşit să facem un fel de strategie şi i-am căsăpit pe flăcăi în lupta fete contra băieţi.

Mai mergem şi miercuri seara, de la 20:30, dacă mai sunt doritori – hop aici cu un comentariu! (în afară de cei ce-au făcut-o deja!)

10 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Andra

  Andra Hype Glasses :)))) Cat de tare mi se pare porecla asta! Multumim si tie si celor de la LaserMaxx pentru invitatie si pentru distractia de nota 1o! We should definitely do it again!

 2. Carmen

  No, ca tare mandra is de voi, fetelor! :D Asta a fost un #lasersoro ca la carte :D

 3. David

  Claudia the Tripping Blonde ;)

 4. rocsanaB

  :)))) Foarte tari poreclele!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie