Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Legătura mea cu fotbalul

Posted by on 21 June 2012 in De zi cu zi | 2 comments

Legătura mea cu fotbalul

Ce nu ştiţi voi despre mine e că, de-a lungul celor 12 ani în care am tot schimbat idei despre ceea ce vreau să mă fac când o să fiu mare, am încercat şi munca de redactor/reporter sportiv.

La 19 ani mi-am petrecut vacanţa de vară în redacţia sportivă a televiziunii locale 1TV Neamţ şi am avut poate cea mai faină echipă din “istoricul” meu ca job-tester. La 8 dimineaţa eram în redacţie şi porneam pe teren cu Bobby (Forssell, cum îi spuneau colegii. Aveam să aflu că nu e neamţ, ci a preluat doar numele jucătorului preferat) şi Viorel, cameramanul. Voiam să demonstrez că şi fetele pot foarte bine să se descurce într-o lume a bărbaţilor, că putem explica ce-i aia ofsaid, că ştiu tehnici de joc, atât la fotbal, cât şi la volei şi handbal (acopeream toate sporturile care se practică la Piatra Neamţ: pe lângă materiale constante despre Ceahlăul, vorbeam cu echipa de volei Unic Piatra Neamţ, mergeam la terenurile de tenis, intram în sălile de lupte, mergeam pe hipodrom).

Am băgat foarte multe la cap şi mă hotărâsem că, gata, asta vreau eu să fac când ajung iar la Bucureşti.

Cu emoţii mari cât stadionul, acesta a fost primul meu interviu cu o figură importantă, naţională (mă obişnuisem între timp cu discuţiile purtate la nivel local, antrenori şi directori de club).

Am câteva poveşti savuroase din vara aceea şi-mi amintesc cu drag de serile petrecute pe stadion, la tribuna VIP, unde stăteam şi notam pe un carneţel fiecare moment important al jocului :)

Ca să înţelegeţi de ce v-am povestit asta: îmi înţeleg băiatul atunci când e campionat (mai ales European!). Fac paralela între serialul meu preferat şi dispoziţia mea atunci când începe un episod nou şi bucuria lui la meci. Vă daţi seama că îl blagoslovesc de nu se vede dacă fix în momentul ăla vrea ceva de la mine. Vorbim după ce se termină episodul!

Plus că ştiu cum să-mi fac bărbatul să fie mândru de mine: iaca, şi gagică-mea ştie câte ceva despre fotbal, doar a fost reporteriţă locală la vremea ei! :)

Avon înţelege relaţiile de cuplu pe perioada aglomerată cu evenimente sportive şi lansează gama nouă de produse pentru bărbaţi, Championship Collection. La fiecare produs pentru EL (gel de duș Tournament, balsam nutritiv, after shave sau apă de toaletă Pro Goal – care miroase foarte bine, am testat eu), gagicile se pot mândri cu accesorii: Setul Whistle (lanț în formă de fluier argintat cu strasuri și o pereche de cercei), setul Fotbal (3 perechi diferite de cercei) sau o geantă de sport. Mi-ar prinde bine un fluier din ăla prin casă, să fiu singura nebună din bloc care-şi fluieră bărbatul :)

Acestea fiind spuse, HAIDE (insert echipa favorită aici)!

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. fegari

    Dap, reporterita hot:) Subscriu suportului aratat masculilor nostri, in perioada asta!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie