Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

#livrarespeciala de Paște

Posted by on 22 April 2014 in De zi cu zi | 0 comments

#livrarespeciala de Paște

Înainte de toate, trebuie să știți despre mine că-s omul oarecum ușor impresionabil. M-a impresionat gestul unei amice care a ținut minte că îi povestisem despre un colier anume și mi l-a făcut ea, singură, din mărgeluțe, m-a impresionat și gestul despre care vă povestesc mai jos.

Vineri dimineața mă sună un curier, pe la opt, așa, că are pachet pentru mine. Știam că trebuie să îmi trimită mama bunătăți, că vorbisem cu cei de la TNT Express și voiam să-mi folosesc “tichetul” de #livrarespeciala. Și specială a fost! Știam că mama trimite pachete serioase, dar mă așteptam la clasica geantă neagră cu care îmi mai trimitea de-ale gurii când eram în facultate, la București, dar m-am trezit cu un curier care abia urca scările și căruia nu i se vedea capul de câte cutii avea în brațe.

livrarespeciala

Na-ți-o bună, că mi-o trimis mama mea tot Paștele pe cap! Sunt sigură că n-au expediat vreodată cei de la TNT nici ouă roșii, nici ciorbă de zarzavat, dar toate au ajuns cu bine! :) Numai că, în plus, m-am trezit cu… niște chifteluțe de la IKEA!

Când am vorbit prima oară cu Bogdan la telefon, văzuse pe Twitter că îmi caut un birou și se oferise să mi-l livreze. I-am zis atunci, în glumă, hăhă, dacă o să se concretizeze faza cu biroul, o să vreau și niște chifteluțe, că tot am record de 16!

Și mi le-a trimis! A reținut omul și a luat-o de bună! Așa că-mi pot face propriile chifteluțe după ce termin toate bucatele din Moldova.

Nu mai zic că voia să mi-o aducă și pe mama, o dată cu pachetul! Complotaseră ei la telefon.

 Putem să ne murdărim pantalonii cât vrem să vai, real time marketing-ul e o glumă tristă, dar mie nu numai că mi-au adus Paștele, dar au livrat bucuria, nu produsul fizic.

(acesta nu este un articol plătit, dacă nu se pune mâncarea primită).

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie