Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

I love YouTube

Posted by on 16 April 2014 in De zi cu zi | 2 comments

I love YouTube

Dragi fani ai YouTube, vă rog eu mult să îmi îndepliniți o dorință (bine, hai, două, dacă punem și participarea mea la VidCon în viitor): vreau și eu să fac un clip cu YouTuberii români, pe principiul ăsta:

Nu îi cunosc personal nici pe Zmenta, nici pe UnlikeShow, nici pe Tequila, nici pe cei de la 10Lucruri, nici pe Țara lui Frățică, nici pe Levi, nici pe Șelly, nici pe Codrin și nici pe vloggerițele de make-up, dar poate că e un pretext bun să ne adunăm și să încercăm să facem o chestie drăguță, for the love of YouTube. L-aș bate la cap pe Mickey Hash, dar ar fi fain să facem un efort comun.

Nu cred că-i așa greu.

Dacă nu, fac eu singură un clip rap, că doar piesă am:

Piesă rap a făcut Marcus Butler și e the șnițăl! Mie îmi place mult, dar în UK/US poate că oamenii pariază mai mult pe YouTube ca la noi:
#comunitate!

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. supeR sTrength is weak in relax mode

    Dacă nu, fac eu singură un clip rap, că doar piesă am ———- off subiect(topic) de ce ati facut de rahat o piesa care putea iesi hit>???? baiatul vrea sa i se auda vocea gros(parca-l si aud pe Spike, alt begginer 4 life, si tu, Anne—– nu mai incerca sa ajungi sus, ca ai sa cazi de pe trotuar si ai sa iti rupi cate ceva—– masinile calca!! nu ..t!! pana aici a fost mediocritate( ati violat timpanele!!!)

  2. Bogdan Eu aka Nihil Isle

    Gresit! Exista melodii de rap acum romanesti lansate cu ajutorul youtube-ului….Nu te insela!! Uite piesa despre care vorbesc, care la propriu a luat cu asalt audienta https://www.youtube.com/watch?v=yZFNa90EXsA

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie