Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Nu ne luați băieții!

Posted by on 12 February 2015 in De zi cu zi | 10 comments

Nu ne luați băieții!

Surori moldovence, uniți-vă! Trebuie să ne protejăm bărbații!

Circulă zilele astea vești cutremurătoare: bărbații noștri riscă să fie chemați la înrolare. Eu i-am zis ardeleanului că nu-l las să se ducă la război și că-s gata să apelez la metode neortodoxe ca să împiedic asta.

În momentul în care văd livretul ăla la ușă:

1. iau cuțitul ăla mare și i-l înfig în picior, fără remușcări. O să fie au, au o perioadă, dar ne plac mai mult cicatricile vizibile ca alea psihice.

2. o să-l “orbesc” (get it, orbesc, adică n-o să mai vadă, adică n-o să fie de ajutor) cu dragostea mea moldovenească. OK, poate și cu ceva picături de ochi expirate, în timp ce doarme, dar să fie cu efect reversibil.

3. îi gătesc numai borșuri din alea strașnice, ca să-i meargă burta. Nimeni n-are ce face cu un căcăcios (la propriu), pe front.

4. îi trag două polonice zdravene între ochi, îi fac poze, îl pun pe 9GAG, râde toată lumea de el, o să ajungă vedetă și toată lumea o să se poarte frumos cu el, deci o să-l menajeze. La curățat cartofi e chiar bun, plus că face o mâncare de fasole, uh!

5. el crede că eu m-am mutat tocmai de la București în Alba Iulia ca să avem o relație despre care să se facă filme și el crede că-l las să plece? ORICE, repet, ORICE lucru adunat în căsișoara noastră poate deveni o armă albă. Ce-o să mai alunece el în duș, ui, ui.

6. scuzați, m-am uitat și eu pe câteva almanahe, știu ce plante provoacă paralizie temporară. Îl duc cu spume la înrolare, fac un scăndălău acolo, invoc Ză 5th Amendment și câțiva Sfinți și Dumniezău pe la noi și să vezi cum ne lasă să plecăm!

7. îl răpesc și-l închid în beciul blocului. Nu moare de foame, murături și cartofi sunt, e obișnuit cu frigul.

8. îl ademenesc c-o partidă nebună de sex, mă leg cu cătușe de el. Na, să ne ia pe amândoi, să vuiască presa internațională. Huo! Dezbinatori de familii fericite ce sunteți!

9. cea mai rea dintre toate e să mă ia de nevastă. O facem și pe asta, dacă ne forțează rușii, nu, iubi?

10 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. daniel rus

  Ce, însurătoarea îl scapă?

 2. radu

  lol, punctul 9 il pui tocmai ultimul? adica il iei doar asa din scarba daca nu merg primele :))

 3. Andrei Popescu

  super tare, ne dai idei utile :)

 4. DEnis

  Foarte tare …cred ca’s singurul :)) care ar pleca de buna voie ..momentan !

 5. Daria

  Esti awesome!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie