Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Lucruri despre care nu vorbește nimeni, dar pe care toți vor să le facă

Posted by on 4 January 2016 in De zi cu zi | 7 comments

Lucruri despre care nu vorbește nimeni, dar pe care toți vor să le facă

La mulți ani!

Mi-e o poftă de McDonald`s de pot să și mor. Na, că s-o dus deja prima rezoluție, că ești ceea ce gândești, nu? Deci dacă mă gândesc la junk food (ar merge și o shaorma de La Turcu, din Oradea, mama ei de bunăciune) înseamnă că sunt un Big Mac sau un șnițel suculent cu sos de usturoi de la Fat Boy. Nu-i chiar rău, nu-i rău deloc! Dar voi găti mai des anul ăsta. Jur. Am început de câteva zile – am făcut niște cartofi la cuptor de plângi lângă ei (atunci când au dispărut, adică foarte repede), paste la cuptor și plăcintă cu mere, tot la cuptor. Zilele astea îmi place cuptorul, că parfumează casa și o și încălzește. Dacă plănuiți să vă mutați în chirie anul ăsta, musai verificați să aibă cuptor! Ah, iubesc cuptoarele!

pizza la cuptor

Voiam să vă zic că anul 2015 a fost anul sânilor. Stai, când a apărut Anaconda lui Minaj? Am verificat, 2014, suntem OK. Internetul nu ne minte. Phew! Eram precisă că anul 2015 era anul fundurilor, dar le-am confundat. De la pofta de McD, vă zic.

Pe lângă faptul că vreau să gătesc mai mult anul ăsta, vreau să mănânc mai des în oraș. O dată pe lună să DINE OUT cu ardeleanul. Îmi place să mănânc, deci va trebui să fac mai mult sport. Mă apropii de o vârstă, nu mai pot chiar așa, fără Triferment. O să mă mișc și apoi o să vin și o să mănânc și o să mă mișc iar.

Ah, și-o să continui să fiu diplomată cu oamenii care mi-s antipatici, că așa se cuvine. Asta doar dacă e MUSAI să mă întâlnesc cu ei, altfel, îi ignor. Și mi-am mai propus să ignor și părerile oamenilor despre a căror existență nu știu nimic.

O să continui să înjur atunci când mă enervez, dar o să încerc să mă abțin în public. De vreo lună lucrez la înlocuirea cuvântului cu P cu un alt cuvânt cu P. Papucii mă-sii. Nu-i profi, nu-i domnișoresc, dar să fiu a naibii (mai a naibii decât ești?! – o să zică ardeleanul) dacă nu e atââât de eliberator! Și empowering!

Cel mai probabil o să mă relaxez în același fel și-n 2016 – aruncând lucruri. Îmi place să arunc lucruri și să reorganizez sertare aproape la fel de mult cum îmi place să mănânc. Sau să spăl vasele. Cu mănuși, mereu.

Ah, și anul ăsta o să continui să urăsc chiloții tanga. 2015 a fost tanga-less și bine a fost, iuuu! Acum toată lumea se gândește la chiloții mei, nu?

Există șanse foarte mari să folosesc același rimel și să mă usture ochii, pentru că rimelurile au termen de valabilitate DOAR șase luni! Mă machiez eu prea rar?

100% o să continui să vorbesc romgleză. Pentru că fuck that!

7 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Ciprian(Cyros)

  un an asa cum va doriti cu mult mai multe realizari. Iar in ceea ce priveste hotararea de a gati cred ca trebuie sa ii spui ardeleanului sa faceti asigurare full:)) ori sa faceti colaborari cu una, asta ca o gluma sper sa nu va suparati.
  In ceea ce priveste ce mi-am propus pe 2016 cred ca o sa ma apuc de scris mai intens pe blog :)

 2. irina citeste

  cine naiba chiar isi arunca rimelul dupa 6 luni? :)) poate d-aia am probleme cu ochii…hmmm…. :)))

 3. Adriana

  Anne, commentul meu poate parea mai ciudat, dar esti a naibii de tare pt faza cu 2015 tanga-less si pt curajul de a admite ca urasti acea panglica atat de la moda in zilele noastre. Eu am aceeasi varsta ca si tine si urasc chilotii tanga, sunt tanga-less de cativa ani, dar mi-e rusine sa recunosc aceste lucruri. Deci bravo tie!!! De acum sper sa imi fie si mie mai putin rusine.
  Imi place ceea ce faci, continua tot asa!!! La cat mai multi martieni!!!

 4. Bianca Alexandra

  Am trait in minciuna o viata intreaga! Cum? Rimelul e valabil doar 6 luni?!!
  Iti multumesc, am aflat ceva nou astazi. Dar asta tot nu ma face sa-mi arunc rimelul pe care il am de aproximativ un an. :(

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie