Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

M-a pus naiba să merg la piaţă şi să mă îndrăgostesc!

Posted by on 14 April 2012 in De zi cu zi | 13 comments

M-a pus naiba să merg la piaţă şi să mă îndrăgostesc!

Că acum am senzaţia aia ucigaşă de Ai ratat momentul! Şi mi-am promis că nu mă mai pun în situaţii din astea. În fine, acum că dau vina pe circumstanţe, că dau vina pe faptul că eram cu mama şi m-ar fi considerat o ciudată, că dau vina pe faptul că sunt, totuşi, în Piatra Neamţ, un oraş în care libertinajul şi agaţamentul stradal este pedepsit prin lege, un oraş conservator, dar mai ales MIC. Diseară la Înviere sigur ar fi fost murmur: o fată a agăţat un băiat pe stradă în timp ce era de mână cu mama ei!

 Cu toate că dau vina pe toate nenorocirile astea nenorocite, tot neîmplinită am rămas. De ce nu m-am oprit să-i zic… Rahat, ce puteam să-i zic? Hei? Îmi place de tine? Eşti drăguţ?

Dragoste la prima vedere prin burniţă şi lentile de ochelari.

Context: burniţă. Ochelarii mei aveai picături mici pe ei, dar ştiu sigur că am văzut bine. Înalt, brunet, cu părul un pic ondulat. Buze măricele şi privire zglobie. Slow-motion de-acum: pas cu pas unul spre altul, el lasă un pic capul în jos şi mă priveşte pe sub gene, intens. Eu mă uitam probabil ca viţelul la Poartă Nouă şi i-aş fi transmis dintr-o ocheadă: Bă, ce mişto eşti! Asta până când am trecut unul de altul. Nu m-am uitat înapoi. I-am zis doar mamei: Mamă, ce drăguţ era tipul ăla! Şi i-am repetat asta până am ajuns acasă.

Şi acum? Acum ce facem? Oraş mic, dar care-s totuşi şansele? Poate-l prind diseară la Înviere! :)

Am pus status şi pe Facebook, poate-poate suntem în aceeaşi reţea! Tipul seamănă tare bine cu ondulatul ăsta din poză. Daţi mai departe, faceţi o moldoveancă fericită!

13 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Adela Vornin

  Get laid already.

 2. Ilie

  Fetitele astea…cum fac ele crush-uri si-s simpatice foc de-ti vine sa le mananci.. :) Sarbatori fericite!

 3. gusteru

  alta data du-te-n supermarket, acolo e mai safe dacat la piata #numazic

 4. Cata

  Da’ matale nu ştii să improvizezi la faţa locului? Te duceai la el şi te făceai că nu cunoşti oraşul şi îl lăsai 2-3 minute să îţi dea indicaţii despre ceva adresă din Piatra Neamţ. În felul ăsta vedeai şi dacă nu cumva e prost făcut grămadă.

 5. Zyzz

  Si eu ma uit la tipe pe strada, unele se uita la mine, cateodata facem contact vizual reciproc mai mult de cateva priviri, de fiecare data merg mai departe si aia e. Pe sistemul asta m-as indragosti de 5 ori pe zi. Deal with it.

 6. maria

  Ce zglobie esti tu asa, sa dau un check la statusul tau de pe fb, m-ai facut curioasa :)) ! sa ai noroc ,girl!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie