Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

M-am întâlnit cu cititoarele!

Posted by on 22 December 2012 in De zi cu zi | 3 comments

M-am întâlnit cu cititoarele!

Vinerea ce tocmai a trecut am avut ocazia sa stau la taclale cu patru dintre cititoarele theannemarie.ro, pe care le-am ales din peste 60 de comentarii (pentru care vă mulţumesc tuturor, aş vrea să ne vedem toate odată!) la evenimentul Redd`s Winter Collection.
Pe langa ocazia de a ne cunoaste si imprieteni la un pahar de bere, Adina, Georgiana, Paula si Corina au primit si o pereche de cercei din cristale Swarovski, creatie a designerului Josephine, serie limitata de bijuterii inspirate de Redd’s Cranberry.

A fost a doua oară cand ies cu cititorii şi cred că o să fac mai des lucrul ăsta, pentru că energia pe care o primesc şi atenţia şi complimentele sunt tare plăcute.

Vă invit cu drag să citiţi continuarea articolului aici: http://redds.ro/blog/stil-personal/cercei-femei-si-bere/

PS: Dacă vă jucaţi cu aplicaţia de aici http://redds.ro/blog/winter/  – puteţi câştiga şi voi bijuteriile din colecţia Redd’s Winter Collection şi un pictorial în revista Cosmopolitan pentru fetele care încarcă o imagine cu un accesoriu din colecţia lor din iarna asta, alături de povestea acestuia. Mă gândeam că v-ar plăcea aşa ceva :)

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. MonitorulDePiatra

    dar cu cititorii, când ieși? cu cititorii zic, nu cu cititoarele … cu ăia de-i critici că-s mocofani, îngălați și curajoși doar în haită?
    Dacă vrai războiul sexelor, păi să fie război, nu pocnitori!

  2. Georgiana

    Ma bucur tare mult ca te-am intalnit! :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie