Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

(A) Mărţişor de la Medas

Posted by on 1 March 2012 in De zi cu zi | 3 comments

(A) Mărţişor de la Medas

Ca şi la Crăciun, când am primit un abonament medical de care aveam nevoie (analize şi înscrierea la un medic de familie – nu aveam, iar de când sunt în Bucureşti şi răcesc mă tot tratez după ureche), oamenii simpatici de la Medas îmi dau sănătate şi de Mărţişor.

Întâi Martie, întâi tu! este titlul campaniei pe care o desfăşoară clinica în Luna Femeii şi oferă tuturor doamnelor şi domnişoarelor un buchet de… oferte. Voi beneficia de fiecare dintre cele cinci pachete puse la dispoziţie până pe 10 aprilie şi vă voi putea oferi şi vouă, dragele mele cititoare, şansa de a le testa.

E vorba de pachetul de Nutriţie – mă simt mai pufoasă în ultima vreme, cu toate că bărbaţii tind să aprobe noile forme :), de un program de relaxare si detofixiere prin cure naturiste din care eu am ales să testez reflexoterapia (pentru că nu-i activitate care să-mi facă mai mare plăcere – bine, ar fi încă vreo două, dar haideţi să ne concentrăm – decât să stau cu orele la masaj, la mângâiat şi împachetat şi relaxat (nu prea am parte de tratament din ăsta şi chiar îmi doresc un abonament), de un pachet de dermatologie cosmetică, un examen mamografic şi, poate cel mai râvnit pachet, cel stomatologic. Să lucrăm niţeluş la zâmbet!

Mă apuc de testat pachetele începând de săptămâna viitoare şi vi le detaliez cum o să pot eu mai bine, urmând să organizez un concurs prin care vă trimit la Medas pentru a beneficia de buchetul de oferte.

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Costy

    La multi ani!
    Sa fii iubita, respectata si rasfatata :)

  2. Costy

    Era un mesaj pentru ziua de 8 Martie, mai sunt 10 ore, ai timp :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Campaniile saptamanii 27 februarie – 4 martie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] va puteti incerca sanatatea si norocul deodata la Andeea Burlacu, Ruxandra Predescu, Raluca Popa, Anne-Marie Chelariu, Alina Constantinescu si…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie