Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Merg la Ideo Ideis!

Posted by on 5 April 2012 in De zi cu zi | 3 comments

Merg la Ideo Ideis!

Adică am şansa să-mi retrăiesc adolescenţa :) Perioada în care hoinăream pe la festivaluri prin ţară cu Teen Act şi luam premii şi ne împrieteneam şi stăteam la băute în cămin şi discutam metode şi roluri şi repetam şi dansam şi… pfiii!

Pentru că m-am reapucat de cursurile de teatru şi tot am setat ca New Year`s Resolution să fac pelerinaj pe la toate festivalurile de renume din ţară (ca blogger), ajung la Ideo Ideis la Alexandria cu titulatura “Blogăru` Actor”. Pentru că nu vreau să fiu pur şi simplu Press şi mă bag cu siguranţă la traininguri (mi-e dor de nişte traineri de la care am învăţat mult, iar anul acesta o să fie şi profu` meu de actorie trainer, Alex Pavel) şi-o să mă duc la trupele pe care deja le ştiu să văd cum e lumea nouă şi ce face lumea veche (că tot m-am întâlnit în Bucureşti cu foşti membri Heavenly Hell din Timişoara).

E ediţia a şaptea a festivalului. Eram încă în trupă când dădeau ăştia de la Alexandria drumul la festival şi tocmai ce ne sfătuiam cu ce spectacol să ne băgăm :) Mă bucur de ciclicitatea evenimentelor, sunt sigură că o să găsesc aceeaşi Enimeri cu care mă prezentam în festivaluri, doar că una care are mai multe de spus şi de scris.

Apropo, au început înscrierile. Până pe 10 iunie daţi de veste! Pentru a participa la ediţia de anul acesta a Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis de la Alexandria, trupele de tineri actori trebuie să completeze formularul și dosarul de înscriere disponibile pe www.ideoideis.ro.

 Taxa de participare este de 200 RON/ persoană, sumă care acoperă cazarea, masa pe durata festivalului (3 mese/zi, 10 nopţi cazare) şi accesul gratuit la toate atelierele, seminariile, conferinţele şi evenimentele speciale din cadrul festivalului.

 Numărul maxim de membri ai unei trupe este de 14 persoane ( 13 participanţi si un coordonator).

Ehe, ce amintiri, dom`le! Festivalul începe la o zi după ce voi împlini 24 de ani (la naiba, e imposibil!) şi am promis că ajung mahmură la Festivitatea de Deschidere. Glumesc, îs om serios, mă duc la muncă, nu la distracţie!

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Cruce Adrian

  Nu mi-o lua in nume de rau dar in ce piese ai jucat cu Teen Act? Nu imi dau seama dupa poze. :D

  • anne

   Nu ştiu în ce nume o zici, în primul rând :)
   Fotografiile ce ilustrează articolul sunt de la DOT Braşov, unde am făcut un spectacol la faţa locului, în cele câteva zile de festival. A fost ceva experimental, nu mai ştiu exact ce făceam şi cum se numea :))
   Cu Teen Act am jucat în De ce fierbe copilul în mămăligă, Mi se spune Capucin, Are you in there?, Stop the Tempo şi încă vreo două spectacole făcute ad-hoc la festivaluri.
   More about Teen Act :) http://cnpetrurares.ro/programming.php?meniu=10&submeniu=3&ssubmeniu=1&ids=7&ida=12&lb=en

 2. Cata Matei

  “Numărul maxim de membri ai unei trupe este de 14 persoane”… :)) sa fim noi sanatosi, Anne, de cate ori am mers “pe blat” 20 de oameni… eh… ce vremuri!!! sa scrii tot, tot de la festival, k altii nu mai apuca sa ajunga chiar la Alexandria… :D

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie