Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Mesaj pentru cei care dau spoilere

Posted by on 15 June 2015 in De zi cu zi | 1 comment

Mesaj pentru cei care dau spoilere

Salut*, nefericitule! Mulțumesc că mi-ai făcut ziua mai bună** și că m-ai ajutat să repet întâmplarea de anul trecut. În sezonul în care moare un alt personaj important din serialul meu preferat tot tu ți-ai dat drumul la gură ca o domnișoară de pension prinsă cu poalele ridicate. Nici atunci nu te-a ajutat mărturisirea: da, da, mi-am dezamăgit familia, prietenii, Doamne, ce caracter infect am, sunt o rușine, merit să mă urâți ca pe Ponta!

Am și eu câteva vorbe bune pentru tine, ca să-mi manifest considerația față de tine și caracterul tău, deși vorbele mele n-o să lase aceleași cicatrici pe care le-a lăsat copilăria ta lipsită de jucării și afecțiune.

De fapt, știi ce? Îți doresc să te lași în continuare ghidat de instincte, aka that little dick of yours. Sunt cu ochii pe tine, te urmăresc mai ceva ca pe HBO.

Valabil și pentru domnișoarele private de orgasme: mi-au șoptit astrele c-o să aveți parte de-o vește la fel de șocantă ca cea pe care ați dat-o. Nu, nu vă înșală, dormiți liniștite! Știm bine că “asta n-are cum să mi se întâmple mie!”, dar aș mai sta odată de vorbă cu prietenele mele, că am înțeles că cine se-asemănă se cam adună.

* – fuck off

** – să-ți moară telefonul

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Ciprian Lospa

    Reinvie Jon Snow, de fapt il reinvie vrajitoare. Spoiler ca sa nu mai pari suparata. Ok.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie