Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Micro Univers

Posted by on 23 December 2012 in De zi cu zi | 0 comments

Micro Univers

Ehei, dragilor, aici închei campania AVON. Opt luni de zile, prima campanie de proporţii la care am participat. Dacă mai dura un pic, îl ajungeam pe Obama, numai că n-am avut oameni în teritoriu. N-am dus-o deloc rău ca ambasador de brand, răsfăţ în creme şi parfumuri, cadouri pentru mama şi şedinţe foto.

Dar îi gata. Orice învăţ are şi dezvăţ, are zice o vorbă din popor. Acum vreau să povestim puţin despre lucruri bucuria ce nu vine din lucruri materiale.

Îmi place lumea largă, dar am crescut, totuşi, într-un sat mititel din nordul Moldovei. Micro univers, al cărui centru sunt, de obicei, eu. Nucleul familiei extinse, verişori şi mătuşi, bunici şi părinţi, copii cu care mă jucam or familii la masa cărora prânzeam. Când am mai crescut, aduceam veştile de la oraş. Când am crescut şi mai mult, aduceam veştile de la Capitală. Abia aşteptam să întrebe cineva ceva, că tare-mi place să povestesc!

Şi ştiţi şi voi cum se procedează în comunităţile mici, oamenii trăiesc din poveşti. Poveşti, bârfe, veşti, întâmplări mai mult sau mai puţin modificate, de dragul uimirii ascultătorilor. Uneori, pentru diversitate, obişnuiam să exagerez or să inventez câte-un bonus al faptelor reale, pentru că vedeam cum îmi stârnesc audienţa şi câştigam un pic din atât de necesara faimă :)

Pe lângă rolul ăsta, îmi place să fac cadouri. Dar îmi place mult! Toată ziua aş face cadouri, doar pentru mulţumirea pe care mi-o dă gestul. Bine, apoi am mare satisfacţie şi când mă plimb ţanţoş prin casele oamenilor apropiaţi şi exclam cu entuziasm: asta-i de la mine!, când văd vreun dar ce-mi pare cunoscut. Îmi place de când eram mică să aleg daruri, să împachetez, să anticipez reacţii. Pe anul ăsta i-am rezolvat pe toţi, dar voi dacă nu aveţi idei, poate vă ajută:  http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/static/_newhome/c17/cadouri/home.html Pentru doamne recomand crema de corp cu trufe de la Planet Spa, miroşi a ciocolată din cap până în picioare!

Poveşti şi cadouri, iubire şi pupături, dulciuri şi zăpadă şi v-am lăsat, fiţi cuminţi, că ăsta e Crăciunul!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie