Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Mihaela Radulescu are nevoie de un sfetnic

Posted by on 11 March 2015 in De zi cu zi | 12 comments

Mihaela Radulescu are nevoie de un sfetnic

Mihaela Rădulescu trece printr-o criză de celebritate, că nu-mi explic ieșirile astea din ultima vreme. Am văzut la Zoso articolul despre schimbul dur de replici între doamna Rădulescu și o domnișoară care lucrează la The One și apoi am intrat pe pagina de Facebook a personalității media. Dacă iese din script, doamna Rădulescu o ia pe arătură.

N-o cunosc personal pe Mihaela Rădulescu (doar împărțim același oraș de plecare, Piatra Neamț) și nici nu-s un fan, deși părea o tipă decentă, la un moment dat, până i s-o fi urcat la cap că-i tare, frate sau o fi afectat-o regimul alimentar din ultima perioadă.

Nu-mi place atitudinea asta de rapperaș care crede că toată lumea are ceva cu el și care, după câteva păreri negative, critici sau dislike-uri începe să facă piese cum haterii poa` să mă pupe-n fund.

raduleasca1

În postarea de pe 9 Martie, doamna Rădulescu se laudă că e Like a Rock, so don`t try too hard to break me, you’ll just hurt yourself :))) și mulți zâmbilici, ca apoi să se contrazică, pentru că pietrele nu sar la beregata oamenilor care nu-s de acord cu ele sau nu le cântă-n strună.

Răspunsul pe care i l-a dat redactorului articolului respectiv a fost de femeie care nu a învățat nimic în toți anii de activitate TV. Nu are nici cea mai vagă noțiune de diplomație, să nu mai vorbim de asumarea trecutului și a ceea ce a ales să arate publicului, în timp. Nu mai zic de greșelile de ortografie (veți spune că “a scris după mobil, s-a grăbit, autocorect-ul ăsta” sau orice altceva) și atitudinea de băi, țâcă! Iar bravada asta e ieftină și nu-i face cinste. Câte cărți am scris eu, în câte campanii umanitare m-am implicat și mai ales CÂȚI BANI am adunat eu (campanii care au fost PUBLICE) – acest Mecena căruia i-au murit lăudătorii! – plus injuriile aduse respectivului redactor. Doamna Rădulescu ar fi trebuit să știe mai bine how to deal with hate, bănuiesc că nu e chiar atât de naivă încât să aibă impresia c-o place toată țara.

raduleasca2

Doamna Rădulescu, oamenii vă privesc și vă admiră pentru niște calități pe care le-au găsit la dumneavoastră – o apariție plăcută, îngrijită, ceva carismă, poate modelul femeii care a pornit de jos și și-a construit o carieră și o imagine puternică în România, unii poate vă admiră pentru genele grozave moștenite sau felul în care îmbătrâniți. Dar aceiași oameni se așteaptă să fiți diplomată, ponderată, echilibrată în interacțiunile de zi cu zi. Articolul cu pricina nu era un atac la persoană, domnișoara de la The One doar a trecut în revistă câteva momente pe care dumneavoastră fie le-ați împărtășit voit, fie au venit la pachet cu traseul pe care vi l-ați ales. Viața publică are avantaje și dezavantaje. Chiar și doar din relațiile pe care le-ați avut puteați învăța să nu vă ridicați poalele-n cap atunci când cineva zice Câh, mie nu-mi place de Miha. Nu mai zic de discuțiile cu sutele de invitați în emisiuni, participarea la sute de evenimente și training-ul pe care ți-l face apartenența de un trust media.

Eu aș fi ignorat articolul respectiv. Sau, dacă e musai să ai replică, m-aș fi rezumat la: îmi asum trecutul, nu-l pot șterge și viața m-a învățat că nu te poate place toată lumea, e inevitabil să ai și oameni care strâmbă din nas la felul în care alegi să-ți trăiești viața. Dar dumneavoastră, doamnă Rădulescu, ați ales să-i stropiți cu Eau de Kiss My Ass, cum spuneți într-un status. Ceea e cel puțin kitschos.

Dacă aveți nevoie de-un consultant, mă găsiți pe-aici. Dar am o vagă impresie că știți mai bine ce știți mai bine :)

(fotografia e luată de pe profilul dumneaei de Facebook)

12 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. larissa

  Hihihi!!! Ce îmi place articolul! Mulțumesc ca m ati incantat ;)

 2. Lotus

  Menopauza este o parte naturală a vieţii, cum zicea Yoda. :)

 3. Corina

  A scris după mobil? După?

 4. Cristian

  Niciodată nu mi-a plăcut “Raduleasca” , in primul rind crede că arată bine dar e toată numai operații, are o voce mai groasă decit un bărbat iar in căpățână. ….nu prea pare să locuiască mulți neuroni !!!
  Și mai e și babă pe deasupra, figurile astea stau “bine” cel mult unei pitipoance !!!

 5. Andra

  Ca sa fii in masura sa corectezi greselile gramaticale ale cuiva este imperios necesar oferi intai tu un text scris corect gramatical. <> .Se spune “a scris de pe mobil”, nu “dupa mobil” , caci nu a scris ascunsa dupa mobil/din spatele lui ! So,hai sa ne vedem corectam intai gramatica pe care o vorbim noi si abia apoi sa indraznim sa criticam .

 6. Andrei

  Initial Mihaela a publicat textul cu mult mai multe greseli, inclusiv “retardat-o”. Apoi a corectat, tot de pe telefon probabil.

 7. Joana

  Serios ca nu am nici cea mai vaga idee cine ești tu și nici nu ma interesează dar mi se pare ca exagerezi. nimeni nu este perfect, ea nu a încercat niciodată sa fie din cate am văzut. Dacă nu o placi nu o urmărești simple as that. Nu sunt fana MR dar nici sa încerci sa te iei de ea degeaba ca sa te bage cineva în seama nu mi se pare ok.(adică cum mi se pare ca faci tu) . Dar…. Dacă tot ai chef sa te iei de cineva ia-te de astea care apar dezbrăcate peste tot sau nu știu sa lege doua cuvinte. Iar la partea cu Kiss My ass foarte bine face. Sper ca nu am făcut greșeli ca sa ai motiv sa te iei și de mine… nu ca mi ar pasa :)))

  • Ana

   Joana, rationamentul tau ar putea functiona si in cazul oamenilor care lasa comentarii pe bloguri pe care nu le urmaresc oricum. Duduia despre care e vorba in articol isi cam face banii pe spatele atentiei primite de la oameni, deci e normal ca tot ce spune si face sa fie apreciat/criticat de catre public. Daca nu ii convine, sa isi vada de treaba ei in alt domeniu. Daca scrie la fel de rau ca si alte fete care sunt platite pentru decolteu, nu pentru minte, atunci sa nu se mire de ce lumea o percepe astfel. Si nu, nu exista scuze pentru ca nu stii sa scrii corect in romana sau engleza, cum posteaza ea, mai ales la nivelul la care pretinde ca este.

 8. Dani

  Doamna, felicitari pt articol!
  Am comentat si eu poza al carei link m-a teleportat aici, si care, intre timp, e foarte probabil sa fi fost sters. Mie, nu poza, ci comentariile mi-au provocat carcei la glanda hipofiza.In incercarea de a echilibra situatia(hai bai, da-o-n puii ei de treaba, prea o arunca toti in slavi, cineva mai trebuie s-o si scape din brate, sa-si revina), i-am declarat superbaciunii ca aduce din ce in ce mai mult cu Marinela Nitu (pentru cine n-o cunoaste- alta diva multi tasking, poetesa si superbitate, ambele calitati manifestate in acelasi fus orar). Doamnei Mihaela Tiganu i s-a sifonat naturelul simtitor, si a sters aprecierea. Un etaj mai sus, una , Gabi Patru ”deabea astepta sa” …ceva.

 9. georgia

  Sa fim seriosi,nu e o tipa cu prea multi neuroni.O persoana care considera ca e atat de “realizata”,dar care,la pretentiile ei nu a reusit sa termine nicio facultate,nu e tocmai un exemplu.Asa ca…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie