Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Mihaela Rădulescu își cântă singură-n strună

Posted by on 18 March 2015 in De zi cu zi | 2 comments

Mihaela Rădulescu își cântă singură-n strună

Mihaela Rădulescu e hăituită, dar n-are de gând să mă sune pentru consultanță. Continuă să-și dea cu stângu-n dreptu, să-și pună prietenele să facă declarații publice despre ce om minunat este Miha sau, mai nou, să-și facă propriile hashtag-uri, mai ceva ca o fashionistă care anunță ce campanii mai are și pe unde – le ştiţi #CutăreascaMergeLaMilano #NumePrenumeneverstops #IniţialaNumeIniţialaPrenumegGoesToAdjud

#Mihaelarules și #ÎmiPlaceRăduleasca – fără diacritice, că ce-s diacriticele, doar nişte căciuliţe şi virguliţe enervante, câh!

Şi-a editat toate postările din ultima vreme şi-a adăugat #imiplaceRaduleasca. Ar trebui să-mi fac şi eu propriul hashtag, #IubescMoldovenceledarcelmaimultpeAnneMarie E o campanie proprie de PR, cu postări în care:

1. descrie conversaţii telefonice private cu cei care-i plâng de milă

boala pe ipocriti

2. citează oameni care zic şi de bine (şi concluzionează a ciudă-ţie, sic, sic, sic!):

sic sic oftica

Mi-a plăcut faza cu “grasa imperfectă”, mai ales după tot tărăboiul post-Românii. La aia cu profesionalismul haideţi s-o lăsăm mai moale, doamna Carmen, eu înţeleg că vă e prietenă, dar sigur îi urmăriţi şi postările de pe Facebook.

3. ne face-n ciudă nouă, proştilor şi ofticoşilor, heitărilor, că n-avem decât să ne dăm cu capul de pereţi şi să o bălăcărim, ea iese un pic la surf, dar nu la Marea Neagră. Mergea şi-un hashtag #pentrucăpot

noi ne ofticam

Miha, fată dragă, eşti din Piatra Neamţ, eşti cea mai cunoscută figură care reprezintă oraşul, îmi dai o grămadă de treabă ca să ajung să fac oamenii să asocieze Piatra şi cu altcineva.

Asta a fost a doua şi ultima postare pe tema cuconiţei, i-am dat unlike şi unfollow, îmi fac draci degeaba, tipa e irecuperabilă, la fel ca imaginea ei din media. Noroc că are şi planul B, C şi D şi banii cu care să şi le îndeplinească.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Andreea Nastac

    Anne, uite genul ăsta de oameni sunt promovați de mediile de la noi. Și încă mă mir că absolvenții de liceu se înscriu la facultățile de jurna. Sper să vină niște generații care să revoluționeze mass-media românească. Sticlele noastre merită ceva mult mai bun de atât.
    Cât despre duduia Mihaela, sincer mă abțin să am o părere. În primul rând pentru că n-am stat să urmăresc toată nebunia creată în jurul ei în perioada asta. Am văzut secvența în care l-a pupat pe bot pe concurentul ăla și tare m-a uimit reacția și atitudinea ei de după faptă. Era așa foarte „haha, ce cool sunt eu, fraierilor!”
    În al doilea rând am impresia că ea vrea să recupereze toată perioada în care n-a apărut deloc pe la TV și nu s-a scris despre ea. Scandalurile astea (care până la urmă n-au niciun conținut) sunt numai bune ca să ia și ea un ban. „Pupă-l în bot și papă-i tot”, vorba lui Caragiale. Ce poate descrie mai bine situația asta? :D

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie