Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Ne pupăm pe unde apucăm

Posted by on 27 April 2011 in De zi cu zi | 2 comments

Pentru că ieri am avut un moment de maximă inspirație pe partea de articole secsi, azi continui, că de, cică primăvara e rebeliunea femeilor. N-aveți cum să înțelegeți asta acum, o să scriu un articol nou în zilele ce urmează.

Așadar, unde ne pupăm cu nonșalanță cu necunoscuții fără să ne fie teamă că o să fim judecați? La meci! Da, da! Doar e o convenție socială și cu toții avem nevoie de validare. Așadar americanul a făcut o treabă cu cap inventând Kiss Cam. Sute de mii de spectatori, muzică, aplauze, camera s-a fixat pe moaca ta și-a colegului de scaun. What to do, what to do? Trebuie să-l pupi că așa vrea poporul. Ăla lasă hot-dog-ul jos, se șterge de muștar, tu îți dai un pic cu limba peste dinți ca să nu scârțâie a Coca Cola și pac! Țoc-Țoc, tribunele sunt în extaz, soțul te vede acasă și te iartă. Kiss Cam e un Big Brother pe care nu ai voie să-l confrunți. Nu dai divorț că nevastă-ta s-a pupat cu George Clooney. Nu te desparți de iubit că a pupat-o pe vecină-ta aia bună și că s-a văzut pe reluare că i-a plăcut. Nu dai că îți sare poporul american în cap! It`s Kiss Cam, man!

Uitându-mă la filmulețul ăsta simt că oamenii ăia abia așteptau nenorocita aia de cameră.

Reacțiile vin foarte rapid: Uh, Kiss Cam! Repede, repede, pupă-mă!Vaaaai, ce surpriză! Vaaai, m-ai luat de cap și mi-ai atins limba cu vârful limbii tale! Vaaaai, the thrill!

Devine situația atât de disperată încât îți iei bilet la meci doar ca să ai șansa unui sărut cu un necunoscut? Un sărut validat social. Exagerez sau înțelegeți mai multe după ce scriu despre rebeliunea femeilor?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aehsBiBd5DU&feature=player_embedded#at=54]

Mulțumesc manly.ro pentru idee :)

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Elena

    Mărie, m-ai făcut să râd! You funny.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie