Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Un neam de leneși

Posted by on 8 April 2014 in De zi cu zi | 4 comments

Un neam de leneși

Uitați-vă la clipul de mai jos și apoi puneți-vă întrebarea: bă, CÂT de leneș să fii? Serios acum, au trebuit unii să inventeze sulul de hârtie dizolvabil în apă, ca să mă scutească de un drum până la coșul de gunoi de sub chiuveta din bucătărie?

Plus că mai consum niște apă și ca să arunc tubul. E carton, du-l la coș și aia e. Practic, Zewa a inventat hârtia igienică pentru leneși. Să nu ne mai ridicăm fundurile nici măcar de pe WC.

De ce a fost creat tubul Zewa Aqua Tube®?

Testele efectuate în rândul consumatorilor la nivel global arată că tuburile lăsate în baie şi dezordinea din băi provoacă neplăceri şi sunt deseori motiv de ceartă în familie.

For real? Ceartă în familie? Măi, Ioane, ți-am zis să arunci sulul ăla la coș, asta după ce ai lăsat capacul jos după ce ți-ai făcut treaba, normal!

Nu mă înțelegeți greșit, n-am nimic cu Zewa, am ceva cu “nevoia” care a dus la crearea acestui produs.

Aștept absorbantele dizolvabile.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Emil Calinescu

    De fapt nevoia este alta. Poti arunca, din greseala, sulul in WC si infunzi toata toaleta. Tu, ca adult, nu faci asta, dar un copil poate face asta. Atunci ai sulul acesta minunat, care se dizolva si dispar problemele. Pe bune, se poate dovedi util :)

  2. Cristian

    Era misto daca igieniza sau facea minuni cu mirosul din baie. Altfel, treaba cu “dizolvatul” unui tub de hartie mai gros nu e nimic nou.

  3. Moog

    Pana nu ti se-nfunda nu intelegi uzabilitatea. E genial.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie