Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

New TV station in town

Posted by on 2 March 2012 in De zi cu zi | 0 comments

New TV station in town

Nu, nu, postul ăsta nu e plătit. Nu m-au angajat cei de la Digi, nu m-a plătit RCS-u :) Am fost invitată la Open Doors împreună cu câţiva jurnalişti să vedem redacţia, platourile, să vorbim cu oamenii, să aflăm ce-şi propune noul post TV, Digi24.

Luni seara la AFI Cotroceni a fost lansată emisiunea Ca-n Filme, realizată de Cristina Bazavan (care mi-a şi făcut invitaţia şi căreia îi mulţumesc) şi am putut vedea un preview a ceea ce va însemna Digi24. Un post TV fără reclame şi fără target de rating. Proiectul a început să fie gândit încă de acum un an şi a adunat vedete şi oameni de televiziune de la posturi cunoscute (veţi fi surprinşi de numele mari care s-au “reprofilat” la Digi24).

De ce cred că o să prindă Digi24? Pentru că o să circule ca o piesă bună. O să fie recomandat din om în om. Pentru că, văzându-i în redacţie şi văzându-le pasiunea pentru TV de calitate ştiu că o să arate lumii că Nu, românul NU CERE can-can. Nu cere show păcătos, nu cere piţipoance, scandal şi sex.

M-a emoţionat Andrei Pleşu în filmuleţul de prezentare al emisiunilor Digi24, mi-a plăcut faptul că mai sunt oameni care cred în identitatea naţională a românilor, care apreciază gesturi şi priviri şi care ştiu că or să emoţioneze prin simplitate şi obiectivitate.

Emisiuni de cultură, ştiri fără ŞOC, VEZI AICI în titlu, fără burtiere marcate cu galben şi roşu, un post tv neafiliat politic, focusate mult pe ştiri externe. Echipă de peste 500 de oameni. Echipament de ultimă generaţie.

Emit şi online, pe site.

Cât despre rating şi scop – vă las cu vorbele Project Manager-ului, George Orbean.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie