Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

De ce n-o să fiu niciodată o Sexy Fitnessistă

Posted by on 6 January 2015 in De zi cu zi | 4 comments

De ce n-o să fiu niciodată o Sexy Fitnessistă

Îmi place să mănânc, sunt pofticioasă şi înaintez în vârstă. Panică! Nu m-am omorât niciodată după sport, nu-mi place să alerg, am jucat tenis câţiva ani, în copilărie, am mers la înot, mai mergeam la patinoar, îmi place să urc dealuri şi munţi, dar nu la nivel pro şi n-au curs niciodată şuncile pe mine. Glorie arderilor şi moştenirii genetice, glorie!

Dar stau mult în fund. La birou, În poziţii aiurea. Mă doare spatele. Mă dor încheieturile, am doar 26 de ani, ce mama naibii, îi gata, mă duc la sală!

Mai mult de o lună nu m-a ţinut niciodată, am încercat de patru ori. Ba intram în sesiune, ba plecam în vacanţă, ba s-a schimbat instructorul, etc. Anul trecut s-a deschis o sală faină în Alba Iulia şi m-am ţinut o lună de fitness extrem, apoi am plecat la Piatra Neamţ şi am lăsat-o baltă.

Dar despre nişte frustrări v-a promis titlul că voi povesti. Băi, îs unii oameni care vin la sală şi arată impecabil. Dintre ăştia sunt două tipuri: ăia antipatici, de speri să-şi scape ganterele pe adidaşii ăia de şase milioane (că m-am interesat, în puii mei) şi ăia pe care-i admiri şi băleşti pe lângă aura lor de perfecţiune.

În ultimele încercări de mers la sală am avut impresia că sunt singurul purcel de-acolo. În regulă, am 1.70 şi 58 de kg, merge să mai scap de vreo trei, dar mi se pare că-s descompusă toată acolo. Hainele nu mă ajută (n-am nici colanţi neon, nici adidaşi şmecheroşi, nici tricouri ochioase), corpul nu mă ajută că mi-a plăcut să-l hodin pe canapea, la filme, moaca nu mă ajută nici ea, părul e vai steaua lui. Gâfâi incontrolabil şi dau cu scuipici, dacă-i dificil ce execut, am părul mediu spre scurt şi atunci când mi-l prind zici că-i o coadă de hamster tărcat curentat, pantalonii mei de trening zici că-s de făcut curat în casă pe lângă echipamentul celorlalţi, adidaşii mei Adidas au fost 70 de lei şi au fucking scai, nu-mi pasă cum asortez şosetele acasă, dar regret când ajung în sală, că toată lumea e flawless

red-panda

Nu mă machiez atunci când merg la sală, n-am fost la solar şi arăt ca o stafie prietenoasă, n-am, frate, nicio şansă să agăţ la sală. Mă duc acolo să trag de mine, să mă scurg prin colţuri în momentele de pauză, să mă pedepsesc c-am fost focuţă, dar nu mă lasă societatea! Am noroc că nu-mi iau ochelarii la mine, aşa că eventualele sprâncene ridicate chiar sunt trecute cu vederea. Cu miopia, în fine.

I gotta step up my game, ieri am fost la prima clasă de box, oamenii erau fit, aveau apă în bidonaşe sexy, aveau fundul tonifiat la ei, zicea o tipă că ea bagă şi 100 de abdomene, că nu le mai simte. Eu am simţit alea cinşpe, tăticule, vai, cum le-am simţit!

Să zicem să ajung să îmi construiesc rezistenţa, dar cum fac eu să fiu şi sexy? Să am atitudinea aia? Să-mi stea, naibii, părul! Nu mai vreau să mă simt ca răţuşca cea urâtă. Bine, nu-s nici vreo lebădă, dar o păuniţă decentă tot cred că pot să fiu!

Ajutor? Cineva?

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. nebuloasa

  Toate cele de mai sus + o moaca rosie ca racul, ca asa mi se intampla mie de la efort. In ultimii ani mi se intampla asa, ca nu tin minte sa fi avut problema asta cand faceam sport de performanta. Enfin, ca sa concluzionez: obisnuieste-te cu ideea ca o sa arati bine doar dupa ce ajungi acasa.
  PS: eu fac 250 de abdomene si cred ca trec la nivelul urmator in curand; nu-i atat de greu, doar cateva zile de repetare si te inveti.

 2. Maria

  Draga mea, vai de unde să încep?
  1. Nimănui din sală nu-i pasă cum arăţi, fiecare e preocupar să sugă burta şi să nu fie penibil. Fiecare cu fundul lui aşa că OWN IT!
  2. Cine stă şi judecă de pe margine nu contează. Cât timp pierde privind şi născocind lucruri negative, tu îţi vezi de abdomenele tale. Alea 5 sau 6, câte îţi ies, dar îs pentru tine şi la final pleci mai câştigată.
  3. Sexy outfit – tot ce contează e efortul depus. Hăinuţele te ajută în materie de confort dar nu lucrează pentru tine. Decât să plângi cu şunci că n-ai adidaşi neon ultima fiţă, mai bine plângi în timp ce-ţi mişti booty-ul în orice păpucel ai.
  4. Hainele sport sexy stau bine pe cine e fit deja. Îs de desfil majoritatea, nu de working out şi oricum, pe un super corp şi un sac şe aşază bine.
  5. Dacă nu te simţi confortabil la sală, fă acasă câte ceva. Îţi dă fata filmuleţe de pe youtube de nu poţi duce, cu ce vrei tu. Variază-le şi vezi ce-ţi place ca tip de mişcare and then do more.
  Durează cam o săptămână, două de dat şuturi în fund şi mobilizat că după abia o să aştepţi să te mişti oleacă. Pe cuvânt de divă care îşi simte toţi muşchiuleţii cum dor de la febră musculară. Eu zic că aşa se simte cum moare celulita. Na, coping mechanism.

 3. Moog

  1. De unde ai luat Adidas cu 70 lei?
  2. Te duci la sala ca sa agati sau ca sa nu te mai doara spatele si sa rezisti mai mult in pat sau pe masa, sau chiar pe masina de spalat? Pentru ca intr-un final acolo e meciu’ si de-acolo se iau puncte.
  3. Penele colorate nu te ajuta la nimic, daca te transformi dupa 20 minute de actiune din paunita intr-o pisica cheala.
  4. Arati beton, asa cum esti tu, ai ceva al tau mai interesant decat patratelele si baloane-n balcon ale multelor tute din peisaj.
  5. M-as da la tine mai rau ca Tyson la Holyfield.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie