Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

De ce nu se ia nimeni de Eminem?

Posted by on 26 November 2014 in De zi cu zi | 0 comments

De ce nu se ia nimeni de Eminem?

Eminem a avut întotdeauna piese în care povestește lucruri la care noi, femeile, strâmbăm din nas. Pardon, ridicăm din sprâncene. Scuze, scuze, punem mâna și facem o reclamație.

OK, OK, încasăm remarce misogine de multe ori (și o facem cu un zâmbet pe buze și cu capul sus), dar Eminem depășește cu mult bariera asta atunci când zice că vrea s-o violeze, s-o bată (Play nice, bitch I`ll punch Lana del Rey in the face twice) sau s-o omoare pe câte una (Bitch, I`m gonna kill you SAU Sit down bitch/ If you move again I’ll beat the shit out of you).

Nu mai e demult vorba de rapperi “clasici”, cărora li se pare normal să numească femeile pussy, bitch sau hoe. Orice rapperaș de talia unui pudel (bow-wow!) cred că a folosit cuvintele astea. Era amuzant când Eminem se lua de Britney, fundul lui Kim K, Jessica Simpson, dar nu mai e așa drăguț când e vorba de viol. Violul nu e niciodată amuzant. “So what’s it gon’ be? Put that shit away, Iggy. You don’t wanna blow that rape whistle on me. Scream! I love it. Before I get lost with gettin’ off.”

Am întâlnit și eu bărbați care și-au pierdut respectul pentru femei în momentul în care au fost părăsiți de vreo iubită, înșelați sau supți de bani. Vorba englezului, take it like a man, dar nu te apuca să lovești cu pumnii de gorilă, să jignești sau mai știu eu ce. Acceptă c-ai fost fraier și vezi ce poți remedia. Nu, nu toate femeile-s niște c**ve, ai tu o criză de masculinitate.

Urmăriți clipul de mai jos și rețineți că Eminem și-a construit mare parte din carieră pe mesaje de ură la adresa mamei și fostei soții, Kim:

Men have to be tough, strong, dominating, no pain, no emotion, except of anger.

Da, am mai ascultat Eminem (hiturile de pe TV, nu albume). Dar ca să devin fan va trebui să iasă din Man Box.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie