Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Noutăți din vlogging

Posted by on 23 June 2014 in De zi cu zi | 3 comments

Noutăți din vlogging

Hielău, oameni!

Se întâmplă super, super multe chestii zilele astea, ceea ce e benefic pentru mica moldoveancă ardelenizată din mine :)

First of all, am trecut de 2.000 de abonați pe Vlog-ul de Marți (și datorită promovării de pe canalul lui Selly) și mulți dintre cei care m-au “descoperit” mi-au scris chestii faine și m-au bucurat cu urările și reacțiile lor!

fanii vlogul de marti

E foarte tare senzația pe care o ai când vezi că ceea ce faci ajunge la oamenii care trebuie și-i bucură și simți că se strâng în jurul tău. Sper să fim doar în creștere de acum încolo.

În al doilea rând, organizez, împreună cu dragul meu coleg de apartament, primul proiect/eveniment din viața mea, și anume Marea Unire a Instagrammerilor, în Cetatea Alba Iulia, weekend-ul ăsta. Am emoții, ca organizator, dar am reușit să strângem un grup foarte, foarte fain și abia aștept să-mi lărgesc cercul de cunoștințe, că vin necunoscuți interesanți. Fingers crossed să iasă bine?

invitatie-mareaunireinstaÎn al treilea rând, am fost la București și am avut întânire la Google România și am pus bazele proiectului despre care am scris aici. Un videoclip comun cu toți vloggerii importanți de la noi și posibilitatea de socializare și colaborări între noi. Am primit și cadouri :)

Anne YouTube

Am filmat prima COLABORARE cu un vlogger român, și anume Alex Ioniță de la The Unlike Show. O să postez clipul Marțea viitoare, pe mâine v-am pregătit “Opt citate retarde și ce spun ele despre tine”. Bam!

vlogul de marti si the unlike show

Apoi, săptămâna trecută am fost un pic de vedetă pe Twitter wall-ul de la Cannes. How cool is that? David Hasselhoff din Baywatch e jos, sus e numele meu.

hoff

Observ un trend în vlogging-ul internațional, și anume destăinuirile cu privire la presiunea la care sunt supuși YouTuberii: Zoella a plâns vreo cinci minute, Marcus a postat și el pe aceeași temă, Bryarly vorbește despre negativism. Cred că devine complicat, la nivelul la care sunt ei (Zoella va publica o nuvela sub tutela Penguin, Marcus crește tot mai mult cu linia lui vestimentară, sunt invitați din ce în ce mai des la TV, etc).

Jenna a împlinit patru ani de vlogging și a postat un clip emoționant.

Zoella a ajuns la 5 milioane de subscriberi și Superwoman la 3 milioane. Congrats, merită ambele gagici, pe mine mă distrează mereu și sunt super profi.

De când am crescut și eu un pic, îmi cere lumea să fac promovări. O să  las aici un clip de la o copiluță simpatică ce poate crește frumos dacă va primi sfaturile potrivite:

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. vali

    buck up or go home.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie