Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

O baba mica. Sau Supergranny

Posted by on 19 November 2010 in De zi cu zi | 1 comment

Supergranny merge cu copyright la Stefan Murgeanu.

Azi dimineaţă, iar 66. O babă mică, mică de tot căra nişte treburi şi voia să urce în deja-renumitul autobuz. Cum la Obor se răstoarnă căruţa cu proşti, pardon, coboară foarte multă lume, băbuţa era tracasată. Opreşte 66 în staţie, dar în faţă nu se deschideau uşile. La cât de mică era Supergranny, a inceput să bată cu pumnii în uşa de la şofer şi să îi dea o salvă de tun verbal conducătorului sus-numitului 66 (ceva cu Animalule!). Se deschide uşa, începe puhoiul să coboare. O femeie îi dă din greşeală un cot, băbuţa: Hooo, animalo! :)

Când să urce, se mai îmbrânceşte şi se opinteste în scări, doar că nu încăpea cu tot cu ce avea de cărat şi atunci e luată de-o aripă, la propriu, şi direcţionată pe un scaun. “Vă mulţumesc din suflet”, declară cu cea mai dulce voce Supergranny.

Cum s-a mai liniştit, Supergranny a mai mormait ceva, iar eu mi-am pus căştile în urechi în timp ce soarele se reflecta în ochelarii ei rotunzi şi-un pic prea mari pentru o băbuţă aşa mică.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. vm

    muuuult umor :))…>:D<…

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention O baba mica. Sau Supergranny « TheAnneMarie's Blog -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu, Anne-Marie Chelariu. Anne-Marie Chelariu said: am scris inca de ieri…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie