Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Oare sunt sexy pentru alte femei?

Posted by on 6 January 2016 in De zi cu zi | 0 comments

Oare sunt sexy pentru alte femei?

Am 27 de ani și nu am trimis niciodată un mesaj sexy către o femeie. Nici o poză cu mine îmbrăcată doar în lenjeria aia nouă pe care am dat prea mulți bani (poze din cabina de probă am trimis, dar eram complet îmbrăcată), nici măcar poză cu sutienul ăla de 100$ plictisindu-se pe canapea. Dar am primit avansuri de la femei (și m-am panicat), am cumpărat lenjerie sexy împreună cu femei (trebuie să te sfătuiești c-o soră, soro!) și am făcut complimente sincere prietenelor mele care au fund mișto și sâni cu personalitate, mai mari sau mai mici.

curiozitate

De ce m-am apucat să vă zic toate astea? Că tocmai am învățat ce înseamnă FREXTING – mesaje sexy între prieteni – friends sexting. Și dacă e s-o luăm prin eliminare, frexting poți face doar cu prietenele, pentru că mascul-femelă e deja sexting (deși cred în prietenia între bărbați și femei), iar frexting între bărbați hetero nu cred că se practică (dar, go-go, gay people, own it!). Deci putem spune că frexting e Female Sexting. Prea multe rădăcini cu sex și prea multe f-uri, știu.

Frexting also lets women feel attractive and safe simultaneously — a rarity when even walking down the street in sweatpants can be sexualized.

Deși m-am simțit mereu confortabil în preajma femeilor dezbrăcate (dușuri comune, tabere, prietene dezinhibate, educație în familie – am crescut doar cu mama), nu mi-e tocmai la îndemână să mă dezbrac la vestiar sau să fac duș cu necunoscute, la sală sau după bazin. Nu sunt pudică, dar nu-mi vine natural, ca atunci când… când mănânci cartofi prăjiți. Cu prietenele foarte apropiate nu am nicio jenă, ca s-o zic p-aia din popor.

friends

Am locuit șase ani de zile cu fete, în timpul studenției, și am avut surpriza plăcută ca atunci când probam vestimentația de club (o duzină de rochițe pe care le schimbam între noi) și rămâneam doar în lenjerie să primesc complimente legate de felul în care stă carnea pe mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă holbez la femei dezbrăcate (cel puțin nu pe viu, că-n poze, oho!), dar înțeleg nevoia jucăușă de validare din partea unei surori. Înțeleg bucuria unei femei care a reușit să scape de celulită și vrea să îți arate și ție genunchii sau coapsele coajă-de-portocală-free. Înțeleg când o femeie te roagă să îi examinezi sânii înainte de o întâlnire intimă cu un bărbat pe care abia l-a cunoscut, să îi spui cum îi vine sutienul sau dacă să ia dantela roșie sau aia neagră.

Relația pe care o ai cu o femeie care te-a văzut (cu acordul tău) cât de cât dezbrăcată și te-a acceptat și complimentat e una beton armat. Oricum, regula e valabilă și între gagici: ai grijă în fața cui te dezbraci, dacă nu vrei să-ți auzi vorbe-n sat.

 sursa feature photo: medium.com, ilustrație de Amanda S. Lanzone

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie