Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Ofertă stomatologie București

Posted by on 19 May 2014 in De zi cu zi | 2 comments

Ofertă stomatologie București

A venit vremea să fac un pic de PR pentru prieteni :)

Pe Gabriela (Gabi, cum îi zic prietenii) o cunosc din clasa a V-a, că am fost colege de clasă patru ani. Apoi ne-am mutat împreună în București, în primul an de facultate și am împărțit trei ani de zile același pat, apoi alți trei același apartament.

A fost studentă la Stomatologie și acum profesează cu acte în regulă, la DS Dental Clinic, în București.

Când m-a rugat să o ajut să ducă mai departe vestea despre ofertele cabinetului la care lucrează nu aveam cum să o refuz. În primul rând pentru că am mâncat foarte multă mâncare trimisă de mama ei de la Piatra Neamț, și, în al doilea rând, pentru că știu cât de silitoare a fost în timpul facultății, deci nu riscați vreo nefăcută.

Am stat cu cranii în casă, ace și mulaje atâția ani, am ciocnit pahare la fiecare examen luat cu brio și m-am bucurat pentru fiecare stagiu de practică pe care l-a prins, până la actualul job.

Știu cât de greu e să te faci cunoscut, și, după atâția ani de chin, examene și bani investiți, să-ți faci o clientelă. Dacă aveți nevoie de un control stomatologic, o plombă, un airflow sau alte chestiuni ce țin de zâmbet, eu știu că Gabi o să fie atentă.

Plus că plătiți foar 9 lei pentru pachetul de igienizare, dacă luați voucher-ul de aici. Întrebați de dr. Gabriela Marian. E blonduță :)

dr gabriela marian

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Copila blonda

    Succes domnişoarei doctor! Şi pacienţi cât mai cuminţi şi cât mai mulţi!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie