Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Oferte SWATCH, dar nu si pentru Romania

Posted by on 28 November 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Oferte SWATCH, dar nu si pentru Romania

Sunt un mare fan Swatch. Am doar patru modele până acum, pentru mine e un love-brand (poate și singurul, deocamdată), au follow de la mine și pe Instagram, îi urmăresc pe Twitter și încerc să îmi cumpăr câte-un model din fiecare țară străină pe care o vizitez (1. pentru că diferă 2. pentru că sunt mai ieftine). Am din Austria și din Spania (Viena, respectiv Madrid). Practic, când e vorba de ceasuri (și port ceas mereu) știu că mă duc direct la Swatch.

Acum câteva minute văd pe Twitter că au ceva limited edition și că poți câștiga un model super, super drăguț dacă te joci Gingerbread Girl. Cred că e prima oară în viața mea când fac așa ceva, când intru de bunăvoie să încerc să câștig ceva de la un brand (am mai încercat o dată, mint, voiam o bicicletă, n-a fost să fie).

În fine, intru, mă joc, adun puncte, dau să completez ceva formular, dar când să selectez România… ciu-ciu. Deși au magazine Swatch  și la noi, în București și Cluj, nu știu de ce nu suntem pe hartă.

swatch-art-collection-stage

Mă mai supărasem pe ei la un moment dat, tot cu ceva model din ăsta, ediție limitată, parcă de Valentines Day. Și mă activasem degeaba.

Aveți voi vreo explicație? De ce ai magazine în țară, dar România nu figurează pe site?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie