Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Outfit of the Day 12

Posted by on 22 January 2015 in De zi cu zi | 0 comments

Outfit of the Day 12

Am zis și eu că-i OOTD 12, deși sunt sigură de informația asta cum eram sigură că o să știu să rezolv subiectele de matematică de la BAC. 20%.

Începem direct, e o postare cu articole sport, prima oară pentru că eMag are 40% reducere la încălțările și echipamentele sportive NIKE.

1. Nike Gym Vintage Capri, 162 de lei, de damă, transport gratuit. Eu port și pe stradă pantaloni de trening, sunt comozi și-mi place să îi “asortez” cu pulovere și o geantă tricotată. Unele perechi se așează absolut impecabil, conturează frumos formele. Love them!

pantaloni NIKE

2. În partea de sus mi-aș lua geaca asta colorată din poliester, costă relativ puțin față de alte articole asemănătoare, e ușoară și veselă. 69.90 de lei.

geaca sport3. Modelul gheată îl port din liceu, am vreo trei perechi de NIKE gheată, în nuanțe deschise, cu accente roz. Prețul acestora e 328 de lei, eu am luat acum doi ani o pereche asemănătoare, pe gri, din Parndorf, cu 50 de euro, transportul e gratuit. I-am spălat de multe ori și arată încă foarte bine.

nike gheataPentru băieți am găsit modelele astea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie