Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Pasiunea ta îți aduce 15.000 de lei!

Posted by on 28 October 2015 in De zi cu zi | 0 comments

Pasiunea ta îți aduce 15.000 de lei!

Am plecat din București în vara anului 2013, după câteva luni de nefericire cruntă, care m-a dus în fața unui terapeut. Am plecat, după șase ani de experiențe și mii de posibilități neexplorate!, cum auzeam vocile puternice din jur că-mi strigau, către un oraș de provincie în care nimeni nu avea să dea o ceapă degerată pe mine. Pasiune înseamnă să-ți alegi liniștea.

Am lăsat CA-PI-TA-LA pe Cluj, inițial, și Alba Iulia, care a fost Cealaltă Capitală adoptivă. Am plecat cu frică, dar cu drag. Am plecat cu întrebări și cu o ceață densă-n minte: ce-o să fac eu cu viața mea? Oare o să-mi fac prieteni? Din ce bani voi trăi? Știam doar că mă așteaptă un bărbat în care am încredere și care mi-a promis că îmi va fi alături, orice s-ar întâmpla și știam că vreau să mă ocup serios de vlogging. Pasiune înseamnă îndrăgosteală: de ardelean și de cameră.

A urmat un an și jumătate de acomodare anevoioasă, cu reprize de bocet confuz, cu suspine la fiecare presupus prieten care nu-mi mai răspundea la încercările de reconectare, cu senzația de abandon din partea tuturor și critici și miștouri pe care le suportam cu capul sus. În rarele ocazii când mai mergeam la București primeam, cu un zâmbet amar pe buze, întrebarea: Eh, ai venit și tu la oraș? Pasiune înseamnă răbdare, optimism, perseverență.

Când lumea dă verdictul: Anne, ce viață frumoasă ai! mă gândesc la parcursul meu de până acum și știu că stă sub semnul PASIUNII. Mai cunosc oameni pasionați, care au renunțat la ceea ce construiseră ani de zile pentru că nu mai erau fericiți și vreau să aflu cât mai multe povești de la voi, pentru că mă inspiră.

“Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea”​ este un proiect organizat deKrüger&Matz, prin care aceștia doresc să susțină tinerii talentați, oferind, la concurs, 2 burse a câte 15.000 lei. Pe lângă cele două burse, la fiecare două săptămâni, Krüger&Matz oferă câte trei premii, în funcție de câte aprecieri adună pasiunea ta.

premiu pasiune

Ce trebuie să faci ca să câștigi? Să arăți lumii care e pasiunea ta! Să ne povestești, pe site-ul PasiuneaTa.ro,  într-un video sau cu ajutorul unei fotografii, ce te face pe tine să vibrezi, ce anume te face fericit, ce te PASIONEAZĂ cu adevărat! Știi să cânți, sau poate pictezi frumos, te pricepi la gaming sau meșterești tot felul de invenții acasă, desenezi sau faci haine, stăpânești un instrument muzical sau ți-ai dresat cățelul să facă trucuri – înscrie-te!

Concursul durează până pe 1 noiembrie, grăbiți-vă! Votarea proiectelor se încheie pe 6 decembrie.

Poate-mi voi povesti și eu viața din ultimii doi ani și jumătate într-o postare video. Până voi lua decizia asta, totul se poate rezuma https://theannemarie.ro//microuniversul-moldovencei-ardeal/ într-o postare scrisă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie